Akyol.x

Kilopat
Daha fazla  
AOC G2260VWQ6 modelini almayı düşünüyorum 21.5 inç kendileri 24 inç olan versiyon Türkiye'ye gönderimi bulunmamakta o yüzden 21.5 olanı tercih etmek istedim. Fakat 27 inç olan da gönderiliyormuş ama o biraz abartı olur diye düşündüm.

İlk olarak aslında Viewsonic Vx2257 almayı düşünüyordum, ama onun da kargosu Türkiye'ye yok Amazon.de üzerinden bakıyorum bu arada kargolar ücretsiz olduğu için.

Aoc 21.5 inç modeli 128 € geliyor o da TL olarak 468 TL bayağı güzel karlı oluyor Türkiye'ye göre.

Aoc 27 inç modeli ise 209 € geliyor o da 759 TL güzel ama 27 inç olması abartı olur diye düşündüm sistemim ortama olacağı için.

• Rx 470
  • i5 6600
  • MSI B150 Gaming Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
498 tl değil mi? Ben de dün sipariş verdim
Senin gibi ben de iki monitör arasında kalmıştım. Her ikisinin de kendine has özellikleri var ve benzer özellikler. Aoc tercih etme sebebim ise kutu içeriğinde olan displayport kablosu. Ve tabiki fiyat. Seçim senin.

Siz hangi Amazon'dan aldınız ben Amazon.de üzerinden aldım. 478 TL geliyor.

Ben de .de den aldım. Acaba doların anlık bir dalgalanma anına mı denk geldim? Dün gece verdim siparişi. Neyse 20 tl bir fark zaten.

Evet bu ürün. Hesabı yapan ben değilim amazon Alışverişi tamamlama adımlarında kredi kartı bilgilerinizi isteyecek. O şekilde ödersiniz. Ya da sanal kart.

Evet bu ürün. Hesabı yapan ben değilim amazon Alışverişi tamamlama adımlarında kredi kartı bilgilerinizi isteyecek. O şekilde ödersiniz. Ya da sanal kart.
Kartta adım ''ÖMER'' olarak geçiyor, ben normal şekilde banka bilgilerimi girdim ama acaba ''OMER'' olarak girmediğim için mi reddedildi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…