AOC G2260VWQ6 alınır mı?

Bende benzeri şekilde aynı monitörü amazon.com üzerinden aldım vergi iadesi de alıp 360 hatta 290TL'ye getirdim monitörü. UPS kargoyla yolladıkları için gümrüğe takılıyor yukarıdaki arkadaşın yazdığı işlerimleri bende yaptım sonrasında çok kısa bir süre sonunda tekrardan dağıtıma çıkıyor.

Evet e-posta adresi alıp formu mail atıyorlar. Sonra o formu çıktı alıp doldurup geri yollamamı istediler. Ben de yolladım. Formun çıktısını alıp doldurduktan sonra fotoğrafını çekip sana yolladıkları e-posta ya o fotoğrafı ekleyip geri yolluyorsun.

Sent from my etab5 using Technopat Sosyal mobile app
Bunlar Türkçe mi bare :) Birde Neden çıktı istiyorlar gerçek olduğunu anlamak için sanırım, çıktının da resmini atmak garip :)

O kağıtta vekaletname var, ups kargonun gümrük işlemlerini senin yerine yapmasını onaylıyorsun imza attığın için çıktı alıp geri yolluyorsun ben internet kafede halettim tarayacıdan kağıdı okutup geri attım telefonda oluyormuş anlaşılan.

O kağıtta vekaletname var, ups kargonun gümrük işlemlerini senin yerine yapmasını onaylıyorsun imza attığın için çıktı alıp geri yolluyorsun ben internet kafede halettim tarayacıdan kağıdı okutup geri attım telefonda oluyormuş anlaşılan.
Sizin ürününüz geldi mi ? Kullanıyor musunuz ? Ve tarayıcıdan geri yükleyip mail atınca ıslak imza olmuş oluyor mu ki sonra kabul görmez felan sorun olmasın.

Sizin ürününüz geldi mi ? Kullanıyor musunuz ? Ve tarayıcıdan geri yükleyip mail atınca ıslak imza olmuş oluyor mu ki sonra kabul görmez felan sorun olmasın.
Geldi, kullanıyorum 1 aydan fazla oldu oldukça memnunum. Islak imza değil amaç vekalet verdiğine dahil imza görmek, kaşe basmıyorsun sonuçta değişen birşey yok.

1481023887818.png

Bayan mail adresime bunu gönderdi ama nasıl doldururum üzerinde dediklerini neren bakıp bulacağım bilmiyorum.

Sent from my Nexus 5X using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı