AOC G2260VWQ6 alınır mı?

Kartta adım sesli harf şeklinde yazıyor o yüzden denedim eğer yine reddederse ünsüz harf şeklinde denerim. Banka Kartı olması sıkıntı üretmesinde.
Hiçbir şekilde türkçe karakter kabul etmiyor farketmez bir daha denemen. Bütün bilgilerin türkçe karakter içermemeli. Adres konusunda da böyle bu.

Hadi bakalım inşallah :)
Dhl mesaj attı pazartesi teslimat tarihi olarak. Çarşamba akşam aldım,pazartesi gelirse gayet hızlı gelmiş olacak.
Benim ödemesi bir yapılsın da yola anca çıkar tahminim gelirse en erken Aralık 8-9 gibi olur. 129 € aldım 490 TL gibi şey yapması lazım en fazla bakalım. :)

@Akyol.x ups firması bana bugün bir form doldurmam gerektiğini söyledi. Formu doldurup e-posta yoluyla geri yolladim kısa bir işlem. Aynı şeyi senden de isteyebilirler. Kargo turkiye'ye gelince ups i bir aramanı tavsiye ederim.

Sent from my LG-D855 using Technopat Sosyal mobile app
Türkiye'ye giriş yaptığı için sanırım benim ki daha gönderime hazırlanıyor çıkmadı bile. Formu mail mi attılar ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı