Türkçe karakter kabul etmiyor amazon. Büyük ihtimalle bu yüzden.
Kartta adım sesli harf şeklinde yazıyor o yüzden denedim eğer yine reddederse ünsüz harf şeklinde denerim. Banka Kartı olması sıkıntı üretmesinde.

Kartta adım sesli harf şeklinde yazıyor o yüzden denedim eğer yine reddederse ünsüz harf şeklinde denerim. Banka Kartı olması sıkıntı üretmesinde.
Hiçbir şekilde türkçe karakter kabul etmiyor farketmez bir daha denemen. Bütün bilgilerin türkçe karakter içermemeli. Adres konusunda da böyle bu.

Hiçbir şekilde türkçe karakter kabul etmiyor farketmez bir daha denemen. Bütün bilgilerin türkçe karakter içermemeli. Adres konusunda da böyle bu.
Hocam İBAN girerken başına TRxx xxxx xxxx xxxx şeklinde mi gireyim ?

Hadi bakalım inşallah
Dhl mesaj attı pazartesi teslimat tarihi olarak. Çarşamba akşam aldım,pazartesi gelirse gayet hızlı gelmiş olacak.

Hadi bakalım inşallah
Dhl mesaj attı pazartesi teslimat tarihi olarak. Çarşamba akşam aldım,pazartesi gelirse gayet hızlı gelmiş olacak.
Benim ödemesi bir yapılsın da yola anca çıkar tahminim gelirse en erken Aralık 8-9 gibi olur. 129 € aldım 490 TL gibi şey yapması lazım en fazla bakalım.

Türkiye'ye giriş yaptığı için sanırım benim ki daha gönderime hazırlanıyor çıkmadı bile. Formu mail mi attılar ?

Evet e-posta adresi alıp formu mail atıyorlar. Sonra o formu çıktı alıp doldurup geri yollamamı istediler. Ben de yolladım. Formun çıktısını alıp doldurduktan sonra fotoğrafını çekip sana yolladıkları e-posta ya o fotoğrafı ekleyip geri yolluyorsun.

Sent from my etab5 using Technopat Sosyal mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…