Yukarıda fotoğrafını eklediğim ışık sızması problemine rağmen gayet memnunum. Kaldı ki hepsinde olan kronik bir sorun değil. Şanssızlığıma bana denk geldi Sonuç olarak tavsiye ederim.

Yukarıda fotoğrafını eklediğim ışık sızması problemine rağmen gayet memnunum. Kaldı ki hepsinde olan kronik bir sorun değil. Şanssızlığıma bana denk geldi Sonuç olarak tavsiye ederim.
Teşekkür ederim geri dönüş yaptığınız için. 21,5 inc sizce yeterli mi ?

Teşekkür ederim geri dönüş yaptığınız için. 21,5 inc sizce yeterli mi ?

Olay biraz da daha önce kullandığınız monitörün büyüklüğüne bağlı. 21,5 inçten küçük kullandıysanız büyük gelecektir, tam tersi durum söz konusu ise de küçük. Benim önceki monitörüm de 21,5 inçti. O sebeple garipsemedim. Eğer daha büyük bir ekran arıyorsanız bu bütçeyi epey aşmanız gerekecek. Malum hem 1 ms hem 75 Hz olup 21,5 inçten büyük olan monitörler epey pahalı

Bir yerde monitörün kendi hoparlörü var mı yoksa ayrı olarak mı alınmalı ? Bazı konular altında yok diye okudum.

Bende de aynı monitorden var. HDMI'den bagladım 1080p 75 Hz alamıyorum. Display porttan baglamam lazım dimi 75 Hz için? Birde bu monitorun input lag sorunu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki benim ekran kartım Nvidia. Fark eder mi 1080p de 75 Hz için ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…