AOC G2260VWQ6 DisplayPort çalışmıyor

Croesus

Kilopat
Merhabalar,

Bilgisyarım Monster Abra A7 v6.1GTX: 960M'e sahip, işlemci üzerinde ise HD 4600 var ve işlemcim i7 4720HQ.
1-2 senedir HDMI ile AOC G2260VWQ6 kullanıyorum, bilgisayarımda da mini DP portu olduğundan Display Port'u nasıl çalışıyor denemek istedim.
internetten Alfais-4315 kablosunu sipariş ettim, kablo mini DP to DP.

Kabloyu bilgisayara taktım git gel oldu biraz ama ekran yineleme modunda sorunsuz bir şekilde görüntü verdi.

Sonra kabloyu çıkarmadan HZ yükseltmek istedim ve 59 olan Hz'i ekran seçeneklerindeki bağdaştırıcı ayarlarından 75'e çıkardım ekran gitti, no signal'e düştü ve sonra geri gelmedi. Aynı menüden HZ ile oynadım 59'a düşürdüm 60 yaptım ama nafile hiç kıpırdama olmadı. Sonra monitorden DP capability ile oynadım 1.1'den 1.2'ye çektim düşürdüm ama nafile hiç görüntü alamadım. Yinele ve uzat seçeneklerini de denedim.

Intel denetim masasından denedim ama orası da sonuç vermedi.
Son olarak Hackintosh'ta denedim Mojave mevcut, onda HDMI portunu kullanamıyordum Hotplug'da reset atıyordu fakat hotplug olmasına rağmen ilk defa bir monitörü tanıdı hatta görüntü verdiğini de söyledi ama maalesef görüntü yine yoktu.

Ben Windows'u HDMI ile kullanırım ama Hackintosh monitor kabul etmiyor(optimus desteği yüzünden), bu yüzden bu durum bana bir ümit oldu. Amacım öncelikle Windows üzerinden görüntü alabilmek.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: Driverlar güncellendi, monitor ve bilgisayar elektriksiz şekilde yarım saat bekletilip denendi ama aynı şekilde değişiklik yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı