Extingale
Hectopat
Daha fazla
AOC'un Free-Sync destekli bu monitörü var elimde, az önce Nvidia'nın güncellemesini yükledim. Yüklemeden önce HDMI girişiyle kullanıyordum ve 60 Hz çalışıyordu. Çünkü elimde display port yok zannediyordum, monitörün kutusuna baktım ve içinde display port vermişler(Bilgisayarı birleştiren arkadaş da hiç habersiz HDMI kablosuyla bağlamış).
Aldım taktım, şuan 75 Hz çalışıyor. Bu monitör Free-Sync destekli ve AMD ekran kartlarıyla uyumlu çalışıyor. Ama bende GTX 1050 Ti var ve G-SYNC kullanabilirim. Nvidia denetim masasında G-SYNC bölümü geldi, display portla bağlayınca. Nasıl olacak, açmam için neler yapmam gerekiyor, Free-Sync AMD uyumlu ama bende Nvidia ekran kartı var, yol gösterirseniz sevinirim.
Aldım taktım, şuan 75 Hz çalışıyor. Bu monitör Free-Sync destekli ve AMD ekran kartlarıyla uyumlu çalışıyor. Ama bende GTX 1050 Ti var ve G-SYNC kullanabilirim. Nvidia denetim masasında G-SYNC bölümü geldi, display portla bağlayınca. Nasıl olacak, açmam için neler yapmam gerekiyor, Free-Sync AMD uyumlu ama bende Nvidia ekran kartı var, yol gösterirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: