AOC G2260VWQ6 vs SAMSUNG LS24F350FHMXUF

AOC G2260VWQ6 vs SAMSUNG LS24F350FHMXUF

• SAMSUNG LS24F350FHMXUF

• AOC G2260VWQ6

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

meliherencicen

Kilopat
Daha fazla  
AOC G2260VWQ6
  • 1ms tepki süresi
  • 21.5' inç
  • TN panel
  • 75 hz
SAMSUNG LS24F350FHMXUF
  • 4ms tepki süresi
  • 23.5' inç
  • LPS panel
  • 60hz
AOC özellik olarak daha cazip ama ekranı sarı geldi. Sizce hangisini almalıyım?

Oyun için AOC alınmalı. Samsung'da görüntü daha canlıdır ve görüş açısı daha geniştir. Ancak zaten sabit şekilde oynayacağınız için IPS panele gerek yok.
Samsung IPS değil. VA panel.

Samsung da 75 Hz.

Ben de iki monitör arasındfa kalmıştım ve Samsung olanı aldım, mağazada deneyerek.

AOC'un Samsung a göre tek artısı 1 Ms olması. Samsung renklerde ve özellikle siyah da daha iyi.

Ben Samsung u öneririm Ama tavsiyem bir yerde deneyip alman.

Ben iki monitörü de Vatan Bostancı şubesinde denedim. Oradaki elemanlar cidden çok iyi yardımcı oluyor. Testlerini falan da yapıp veriyorlar. (y)

• VA panel
  • 75 Hz
Bu da inceleme konum;

[Alındı] SAMSUNG LC24F390FHMXUF 24 İnç Curved Gaming Monitör İnceleme

Samsung IPS değil. VA panel.

Samsung da 75 Hz.

Ben de iki monitör arasındfa kalmıştım ve Samsung olanı aldım, mağazada deneyerek.

AOC'un Samsung a göre tek artısı 1 Ms olması. Samsung renklerde ve özellikle siyah da daha iyi.

Ben Samsung u öneririm Ama tavsiyem bir yerde deneyip alman.

Ben iki monitörü de Vatan Bostancı şubesinde denedim. Oradaki elemanlar cidden çok iyi yardımcı oluyor. Testlerini falan da yapıp veriyorlar. (y)

• VA panel
  • 75 Hz
Bu da inceleme konum;

[Alındı] SAMSUNG LC24F390FHMXUF 24 İnç Curved Gaming Monitör İnceleme

Hocam sizin modeliniz Curved ekranlı olan, ben düz olandan bahsediyorum. Curved VA panel, bu ise LPS panel.

SAMSUNG'un sitesinde 60hz gözüküyor. Curved olan model de 60hz gözüküyor.

23,5" PLS 4ms FreeSync Monitör | LS24F350FHMXUF | Samsung TR

Neden 75hz dediniz, yardımcı olursanız sevinirim.

O zaman SAMSUNG sitesinde neden 60hz belirtmiş aklım orada takılı kaldı. Şu an AOC modelini aldım ve kullanmaktayım ekranın tam karşısındayım ve beyaz rengin sarımtrak olduğunu görüyorum çok rahatsız edici geliyor. İade edip SAMSUNG almayı düşünüyorum.

O zaman SAMSUNG sitesinde neden 60hz belirtmiş aklım orada takılı kaldı. Şu an AOC modelini aldım ve kullanmaktayım ekranın tam karşısındayım ve beyaz rengin sarımtrak olduğunu görüyorum çok rahatsız edici geliyor. İade edip SAMSUNG almayı düşünüyorum.
Curved modelini tavsiye ederim. İnsanın gözü açılıyor. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı