AOC G2260VWQ6 vs SAMSUNG LS24F350FHMXUF

AOC G2260VWQ6 vs SAMSUNG LS24F350FHMXUF

• SAMSUNG LS24F350FHMXUF

• AOC G2260VWQ6

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ürünü mağazadan satın almıştım. Gösterdiğim zaman vatan bilgisayara servise yollayacaklar gidip gelecek derken süre uzayacaktı. Bu şekilde rahatsız etmiyor beni 3 yıl garantisi var sorun olursa yollarım artık. Renk konusunda başkasıyla kıyas yapmadığım için bana iyi geldi :) @meliherencicen

Cezam olduğu için yazamadım.

FPS oynamıyorsanız, o monitörü almakla hata etmişsiniz.

Zira bu fiyat bandında hem 1 Ms olup hem de iyi renk veren panel maalesef yok.

Ben de monitör alırken, şuan ki Samsungum ile sizin AOC arasında gelip gitmiştim. Vatan da test edince, AOC daki sarılığı gördüm ve Samsung da karar kıldım.

Değişim kabul ederlerse kaçırmayın bence. :)

Maalesef değişim şansım kalmadı artık. Cs go çok oynuyorum ve rx 480 ekran kartım var dolayısıyla freesync özelliği de işime yarıyor artık sarı sarı oynayacağız :) @ibrahim zdemir
AOC da iyi monitör. Hayrını görün. :)

AOC monitörü satın aldım ben öyle bir ses duymadım ama memnun kalmadım monitörden Samsung ile değiştireceğim renkleri düzgün veremiyor. Konudan baktığıma göre iade etmek için sesi kanıtlamak istemişsiniz. Ben de vatandan aldım ve cayma hakkımı kullanarak iade edeceğim. Siz de bu yola başvurabilirsiniz.
merhabalar ürünü değiştirebildinizmi acaba ? bende 2 gün oluyor alalı fakat aşırı rahatsızım renklerden dolayı gözümüde fena şekilde yormaya başladı. ve bu benim olursa 2ci değişimim olucak ilk monitörde ölü piksel vardı aynı ürünle değiştirdiler şimdi memnun kalmadığım için değişim yaparlarmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı