AOC G2260VWQ6 vs SAMSUNG LS24F350FHMXUF

AOC G2260VWQ6 vs SAMSUNG LS24F350FHMXUF

• SAMSUNG LS24F350FHMXUF

• AOC G2260VWQ6

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
AOC olanı kullanıyorum. GTX 1060 kartla kullanmama rağmen 75HZ ve 1MS güzel şey. Yani Freesync desteği olmayacak diye kötü performans alırım sanma. Gayet iyi ürün. Sana kalmış.

İki ürünün de Freesync desteği var, aradaki fark sadece 3 ms.

Sorulan soru:

Tepki sürenizi 4 ms yaparak 23.5' ve LPS panele erişmek ister misiniz?

Çok kararsızım FPS oyunları pek oynamıyorum. Yazılım ile uğraşıyorum hangi monitörü tercih etmeliyim cevaplarsanız sevinirim

İki ürünün de Freesync desteği var, aradaki fark sadece 3 ms.

Sorulan soru:

Tepki sürenizi 4 ms yaparak 23.5' ve LPS panele erişmek ister misiniz?

Çok kararsızım FPS oyunları pek oynamıyorum. Yazılım ile uğraşıyorum hangi monitörü tercih etmeliyim cevaplarsanız sevinirim
AOC daha iyi bir monitör bence Samsung'a göre ama eğer onu beğenmediyseniz, VX2257 AOC'un alternatifi olabilir.

Oyun oynamadığını (FPS en azından) yazmışsın. O zaman tepki süresi değil görüntü kalitesini baz alırsın. Ben AOC'yi tepki süresinden dolayı önermiştim.

Euro Truck Simulator 2 ve MOBA oyunlar oynuyorum çoğunlukla Samsung monitörde freesync olduğu için ghosting yapacağını sanmıyorum bu yüzden tercih etmek istiyorum.

Bugün Vatan Bilgisayar'a gidip inceleyeceğim 3 milisaniye farkı gözümle hissetmeyeceğim için Samsung'u almayı planlıyorum.

AOC monitörü kullanıyorum. Freesync özelliği display port kablosu ile aktif oluyor ve 1080p çözünürlükte 75hz kullanabiliyorsun. 1 ms tepki süresi gayet güzel ben görüntü açısından memnunum. Arkasından ses fazla çıkıyor sanki. Konusu şu şekilde : Monitörden gelen garip cızırtı sesi

AOC monitörü kullanıyorum. Freesync özelliği display port kablosu ile aktif oluyor ve 1080p çözünürlükte 75hz kullanabiliyorsun. 1 ms tepki süresi gayet güzel ben görüntü açısından memnunum. Arkasından ses fazla çıkıyor sanki. Konusu şu şekilde : Monitörden gelen garip cızırtı sesi

AOC monitörü satın aldım ben öyle bir ses duymadım ama memnun kalmadım monitörden Samsung ile değiştireceğim renkleri düzgün veremiyor. Konudan baktığıma göre iade etmek için sesi kanıtlamak istemişsiniz. Ben de vatandan aldım ve cayma hakkımı kullanarak iade edeceğim. Siz de bu yola başvurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı