Ürünü mağazadan satın almıştım. Gösterdiğim zaman vatan bilgisayara servise yollayacaklar gidip gelecek derken süre uzayacaktı. Bu şekilde rahatsız etmiyor beni 3 yıl garantisi var sorun olursa yollarım artık. Renk konusunda başkasıyla kıyas yapmadığım için bana iyi geldi @meliherencicen
FPS oynamıyorsanız, o monitörü almakla hata etmişsiniz.
Zira bu fiyat bandında hem 1 Ms olup hem de iyi renk veren panel maalesef yok.
Ben de monitör alırken, şuan ki Samsungum ile sizin AOC arasında gelip gitmiştim. Vatan da test edince, AOC daki sarılığı gördüm ve Samsung da karar kıldım.
Maalesef değişim şansım kalmadı artık. Cs go çok oynuyorum ve rx 480 ekran kartım var dolayısıyla freesync özelliği de işime yarıyor artık sarı sarı oynayacağız @ibrahim zdemir
Maalesef değişim şansım kalmadı artık. Cs go çok oynuyorum ve rx 480 ekran kartım var dolayısıyla freesync özelliği de işime yarıyor artık sarı sarı oynayacağız @ibrahim zdemir
AOC monitörü satın aldım ben öyle bir ses duymadım ama memnun kalmadım monitörden Samsung ile değiştireceğim renkleri düzgün veremiyor. Konudan baktığıma göre iade etmek için sesi kanıtlamak istemişsiniz. Ben de vatandan aldım ve cayma hakkımı kullanarak iade edeceğim. Siz de bu yola başvurabilirsiniz.
merhabalar ürünü değiştirebildinizmi acaba ? bende 2 gün oluyor alalı fakat aşırı rahatsızım renklerden dolayı gözümüde fena şekilde yormaya başladı. ve bu benim olursa 2ci değişimim olucak ilk monitörde ölü piksel vardı aynı ürünle değiştirdiler şimdi memnun kalmadığım için değişim yaparlarmı?