AOC G2460VQ6 Nvidia FreeSYNC destekler mi?

coolboy06

Decapat
Arkadaşlar Nvidia yeni sürücüsü ile monitörler FreeSYNC destekleyecekmiş. Benim monitörüm AOC G2460VQ6 bu özelliği açabilecek miyim? Nereden açılıyor bir de yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Nvidia yeni sürücüsü ile monitörler FreeSYNC destekleyecekmiş. Benim monitörüm AOC G2460VQ6 bu özelliği açabilecek miyim? Nereden açılıyor bir de yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DisplayPort bağlantısı, GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartı, ve FreeSync monitör ile açmayı deneyebilirsiniz. Benim bildiğim şöyle yapılıyor:

1. Monitörünüzün FreeSync özelliğini açın.
2. NVIDIA Ayarlarına girin.
3. G-SYNC diye bir ayar çıkacak ona girin.
4. G-SYNC Compatible tikini işaretleyin.
5. Hazır.

Ama sanırım her monitörde stabil çalışmıyor.

Driver & bağlantı
Öncelikle DPI kablosu ile bağlantısını yapın. Daha sonra ekran kartının ve monitörünün güncel sürücüleri yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatınız.

AOC monitör Driver sürücüleri İNDİR
NVIDIA Driver İNDİR
GeForce Experience İNDİR

Ayarlar
G-SYNC Compatible Indicator: işaretlerseniz 4. resimdeki gibi G-SYNC ON yazısını oyun esnasında sürekli aktif olur. Ve 5. görselde de görüldüğü üzere monitörün menüsünü açtığınızda V.frequency : 75 Hz (FreeSync ) aktif olduğunu görürsünüz.

G-SYNC ON" yazısı ekrandan gitmiyor?
Kapattıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın düzeliyor.

Çalıştığını nasıl anlarım?
Aşağıdaki 5. resimde görüldüğü üzere monitörün ayarlarından kontrol edebilirsiniz.
Açık olduğunda V.frequency 75 Hz (FreeSync)
Kapalı olduğunda V.frequency 75 Hz

1-
asasas-jpg.360983

2-
dewsewwe-jpg.360978

3-
asasasa-jpg.360977

4-
ggggg-jpg.360979

5- (Aşağıdaki resim videodan alıntıdır
gghggghh-png.360980

6-Ultra - FreeSync - G-SYNC
doommmm-jpg.360991

7-
açık olduğunda V.frequency 75 Hz (FreeSync)
kapalı olduğunda V.frequency 75 Hz

free-jpg.361006

Hocam son olarak sizin monitör ayarlarınız nedir? Ben PUBG oynuyorum en uygun ayar sizce nasıl olmalı monitörün etrafı daha iyi görebilmek için?

Hocam dediklerinizi yaptım olmadı bir de monitör aygıt yöneticinde genel PNP monitör olarak yazıyor monitörün ismi yazmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı