AOC G2460VQ6 vs ASUS VG245H

Berkealgl

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2018
Mesajlar
9
İkisi arasında kaldım işin içinden çıkamadım AOC tarafı bir tık ağır basıyor sebebi Display port olması. Sizce Display önemli bir etken mi? Yoksa HDMI'dan da aynı performansı alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi malzemesi kötü acaba? Ben Aoc kullanıyorum G2460F modeli, 1.030 TL ye aldım geçen ay.
Fiyatına göre iyi bence
G2460VQ6'dan bahsediyorum ben şu an onu kullanıyorum.
 
Display Port olmaması sıkıntı çıkarmaz mı ?

Display porta gerk yok, yüksek Hz isteyen monitörlerde kullanılıyor Display Port'lar. Eskiden Display port için ona özel kablo alman gerekiyordu ama artık ona özel bir HDMI kablolaro alırsan Dispaly Port kablosu gibi destek sağlıyor.

Sen zaten bu monitörü 75Hz olarak kullanacaksın. Display Port bu frekans hızı için gereksiz, HDMI bu hızı destekliyor, 144Hz'e kadar HDMI kablosu destekler. Display Port ise 180Hz ve üstü için gerekli.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı