A Arda! Kilopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 36 Çözümler 1 5 Mayıs 2018 #1 AOC 24.5" G2590VXQ VGA DP 2XHDMI 1ms 75Hz FreeSync Full HD Gaming Monitör Bu monitörden almak istiyorum ancak hiçbir şekilde inceleme vb. göremedim. Artı ve eksi yanlarıyla bi' inceleme yaparsa bilen arkadaşlar çok makbule geçer. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2018
AOC 24.5" G2590VXQ VGA DP 2XHDMI 1ms 75Hz FreeSync Full HD Gaming Monitör Bu monitörden almak istiyorum ancak hiçbir şekilde inceleme vb. göremedim. Artı ve eksi yanlarıyla bi' inceleme yaparsa bilen arkadaşlar çok makbule geçer.
Çözüm aroundtheoutside 5 Mayıs 2018 Artıları: 75 Hz tazeleme hızı Şık görünüş Eksileri: TN panel olması Onun yerine bu monitör daha alınası. Daha kaliteli panele sahip yani daha canlı renkler sunuyor. Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD FreeSync Curved Monitör
Artıları: 75 Hz tazeleme hızı Şık görünüş Eksileri: TN panel olması Onun yerine bu monitör daha alınası. Daha kaliteli panele sahip yani daha canlı renkler sunuyor. Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD FreeSync Curved Monitör
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Haziran 2018 #21 Muazzam bir şekilde veriyor. Ben de TN panelden geçtim bu monitöre. Adeta gözlerim aydınlandı geçince. Artı 0 Eksi
Muazzam bir şekilde veriyor. Ben de TN panelden geçtim bu monitöre. Adeta gözlerim aydınlandı geçince.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Haziran 2018 #22 Işık sızması her Curved monitörde olur. Metal çerçeve olmadıkça az da olsa ışık sızar, fakat bu sadece üstten yada yanlardan bakınca görülür. Ghosting sorunu ise görmedim. Artı 0 Eksi
Işık sızması her Curved monitörde olur. Metal çerçeve olmadıkça az da olsa ışık sızar, fakat bu sadece üstten yada yanlardan bakınca görülür. Ghosting sorunu ise görmedim.