AOC G2590VXQ alınır mı?

Seçim sonucuna bağlı. Eğer "yine" seçilirse yandık.
İktidar değiştiği takdirde aniden doların düşeceğini mi düşünüyorsunuz tam tersi yeni hükümet gelince dolar aniden artar yeni ikdarın ekonomiye müdahalesi için 2 yılı var minimum yani 2 yıl boyunca düşerse yavaş yavaş dolar düşer. İktidar kalırsa da başta aynı olur sonraki yıllar için bir şey diyemeyeceğim.

İktidar değiştiği takdirde aniden doların düşeceğini mi düşünüyorsunuz tam tersi yeni hükümet gelince dolar aniden artar yeni ikdarın ekonomiye müdahalesi için 2 yılı var minimum yani 2 yıl boyunca düşerse yavaş yavaş dolar düşer. İktidar kalırsa da başta aynı olur sonraki yıllar için bir şey diyemeyeceğim.

Onu bende dusundum. Sonucta duzen degisir ama ben yillar sonraki durumdan bahsediyorum.

İktidar değiştiği takdirde aniden doların düşeceğini mi düşünüyorsunuz tam tersi yeni hükümet gelince dolar aniden artar.
Ayni hükümet gelirse dolar 1 geri 2 ileri sürekli artmaya devam edecek. Değişirse aniden çıkmayacak ama aniden düşmeyecek. Fakat orta vadede önce biraz yerinde sayacak, sonra 1 ileri 2 geri düşecek. Yani tahminlerimiz benzer.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı