AOC G2590VXQ alınır mı?

Birinde 256 bin renk var diğerinde 16.7 milyon artı olarak renkler solgun ve cansız gözüküyor.

GSync için en az 2000 TL yi gözden çıkarmanız gerekiyor.
Woah! 2000TRY?! İnanılmaz bir rakam. Peki Söylemişsiniz AMD ekrank kartları geçerli diye. Benim yakında 2400G olarak bilinen işlemcim olacak. Bu 72-74 HZ yapabilir mi ?
AOC G2590VXQ monitörünü kullanıyorum, yeteri derecede memnunum. Sonuçta bu paneller yeni nesil, TN panellerin halen daha bu kadar çok kötülenmesine karşıyım.
Dostum Video falan atabilir misin mümkünse? Çünkü hani Deep Web e girsek bulamayacağımı düşünüyorum Hiçbir Yerde Kutu Açılımını Bulamadım..
Bir sorum daha olacak. IPS LED monitör bulamadım. Acaba Bu IPS, LED yerine mi geçmekte ?

Son düzenleme:
O konu da bilgim yok @GCN ye sorarsanız o size bilgi verecktir.

Yakında Ryzen 5 2400G olarak bilinen işlemcim olacak. Bu 72Hz yapabilir mi?
Dahili grafik işlemcisi(Vega 11) ile Samsung monitörün FreeSync özelliği aktif edilebilir ve bu sayede 60Hz yerine 72Hz olarak kullanılır.
Bu arada Türkçe'nde bir gariplik var. Yabancı mısın?
Acaba Bu IPS, LED yerine mi geçmekte?
Led, panelin adı değil, panelin arka aydınlatması oluyor.
Arka Aydınlatmaya Dair Her Şey

Son düzenleme:

Gayet guzel anlatilmis ama birisi bu konuda Asus (Asus 23") onerdi ilk sayfaya bakarsaniz. Dedigim Asus 23" monitor alinir mi sizce?

not: Turkcemde sikinti yok ama swift klavye kullandigim icin Turkce hafizasindaki kelimeler sikintili. Tam dogru degil yani

Yok artık, Cumartesi'den beri dolar yüzünden 50-60 lira zam gelmiş. Almak için acele etsen iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…