Yaklaşık 6 ay önce hepsiburada.com üzerinden AOC G2460VQ6 monitör almıştım ama ölü piksellerden dolayı değişim talep ettim, onaylamadılar. Hakem heyeti falan derken 6 ay sonunda para iadesi yapmaya karar verdiler. 770 TL bir para iadesi yapılacak ve bu 6 ay içinde biraz daha para biriktirme imkanım oldu. Yaklaşık 1000 TL civarı bir bütçem var ve bu 24 inç 75Hz 1ms FreeSync monitörü RX 460 ekran kartımla kullanıp çok memnun kalmıştım ama büyüklüğü beni çok da tatmin etmemişti. Monitöre yaklaşık 70-80 cm uzaktan bakıyorum ve 27 inç bir monitör alırsam daha iyi olabileceğini düşündüm. Ufak bir araştırma sonucu bu monitörü buldum, benimki ile tıpatıp aynı özelliklere sahip olduğu için aklıma yattı, hem de 27 inç. 1080p olmasından dolayı bu kadar büyük ekranda pikselleri sayma, rahatsız hissetme durumum olur mu diye sormak istedim ama dediğim gibi ekrana biraz uzaktan bakıyorum. FreeSync gibi bir nimetten de faydalanmak istiyorum açıkçası. Yorumlarınızı bekliyorum, varsa başka önerilere de açığım. (DP bağlantısı, FreeSync şart, tercihen 27 inç)
Teşekkür ediyorum.
Teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: