Bu monitörü birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Son olarak size sormak istedim. Araştırdığım kadarıyla herhangi kronik bir sorunu yok. Özellikleri ve tasarımı da çok hoşuma gitti. Önerir misiniz? Hızlı teslimat seçeneği olduğu için Amazon'dan almayı düşünüyorum.
Neden önermediğinizi öğrenebilir miyim acaba? Bahsedilen modelin hoparlör ve USB hub barındıran sürümü olan 24G2SPU modelini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Ayrıca detaylı İngilizce incelemesi de mevcut. SP modelinde sadece USB hub ve hoparlör yok, onun dışında panel tamamen aynı. Bu bütçede alınabilecek en iyi monitörlerden birisi.Önermem.
Neden önermediğinizi öğrenebilir miyim acaba? Bahsedilen modelin hoparlör ve USB hub barındıran sürümü olan 24G2SPU modelini kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Ayrıca detaylı İngilizce incelemesi de mevcut. Sp modelinde sadece USB hub ve hoparlör yok, onun dışında panel tamamen aynı. Bu bütçede alınabilecek en iyi monitörlerden birisi.
Ne için önermiyorsunuz?
Bu bütçede sırf "Curved" ve 27 inç diye VA panel monitör almak mı? Asla.5000 lira gibi bir paraya 24 ekran cihaz alınmaz paşa gibi 144 27 alırım onun yerine Curved dahi değil.
MSI Optix G27C4 E2 27” 1ms 170Hz FreeSynce Premium Anti-Glare VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ASUS TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Güncelleme:
ASUS TUF Gaming VG279Q1R 27″ olan cihaz 4.888.99'dan 5K oldu daha demin xd.
Bu bütçede sırf "Curved" ve 27 inç diye VA panel monitör almak mı? Asla.
Ek olarak önerdiğiniz ASUS modelin renk performansı AOC 24G2SP/SPU modelinin yanına bile yaklaşamaz. Bu nedenle attığınız iki monitörü de önermiyorum.
@Saint Lucia
5000 lira gibi bir paraya 24 ekran cihaz alınmaz paşa gibi 144 27 alırım onun yerine Curved dahi değil.
MSI Optix G27C4 E2 27” 1ms 170Hz FreeSynce Premium Anti-Glare VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
ASUS TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Güncelleme:
ASUS TUF Gaming VG279Q1R 27″ olan cihaz 4.888.99'dan 5K oldu daha demin xd.
Bu bütçede sırf "Curved" ve 27 inç diye VA panel monitör almak mı? Asla.
Ek olarak önerdiğiniz ASUS modelin renk performansı AOC 24G2SP/SPU modelinin yanına bile yaklaşamaz. Bu nedenle attığınız iki monitörü de önermiyorum.
@Saint Lucia
Ek olarak Gamepower monitör de önermişsiniz. Gamepower gördüğünüz zaman koşarak uzaklaşın.Renk ve zevk meselesi ben kendim şahsen önermem sizin önerdiğinizi.