AOC GH300 vs Gamenote H2002D vs Mpow Air SE

Hayırlı olsun hocam. Bugün sabah bende sipariş ettim bakalım.

Kullanma kılavuzunda mikrofonun nasıl sokuldugunu gostermıyor mu? İzledigim hemen hemen tum ıncelemelerde cıkıyor. Attıgım Video'ya bakarsanız 2:40'dan itibaren nasıl sokuldugunu gostermıs. Bir deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam sökülüyormuş ben zorlandım sanki tutkalla yapıştırmışlar gibi :D Şöyle de bi ek getireyim full sesste bir dip ses geliyor ben bunu bilerek aldım çünkü yabancı yorumları okumuştum :(

Son düzenleme:
Evet hocam sökülüyormuş ben zorlandım sanki tutkalla yapıştırmışlar gibi :D Şöyle de bir ek getireyim Full sesste bir dip ses geliyor ben bunu bilerek aldım çünkü yabancı yorumları okumuştum :(

Ben normalde BlackShark V2 X alacaktım ama indirimi bitip saglam zam gelmis o yuzden GH300'u tercih ettim hocam. Kagıt uzerinde USB girisli olup ses kartının olması, sokulebilir mikorofon yapısı gibi üst modellerde olan ozellikleri 550 TL'ye alabilmek cazip geldi açıkçası. Yorumlarda olumlu olunca tercih ettim bakalım. Umarım dip ses cok rahatsız etmez.

Ben normalde BlackShark V2 X alacaktım ama indirimi bitip saglam zam gelmis o yuzden GH300'u tercih ettim hocam. Kagıt uzerinde USB girisli olup ses kartının olması, sokulebilir mikorofon yapısı gibi üst modellerde olan ozellikleri 550 TL'ye alabilmek cazip geldi açıkçası. Yorumlarda olumlu olunca tercih ettim bakalım. Umarım dip ses cok rahatsız etmez.

Doğrudur hocam kulaklık çok iyi onda şüpheniz olmasın ben Rampage Comforttan geçtim kulaklık takmıyormuşum öyle diyim :D özellikle bass seviyorsanız da mükemmel.

Ses kalitesi ve bassları güzelmiş galiba hocam basslari çok iyiymiş özellikle, sizin de genel değerlendirmenizi alabilirim.

İlk ikisi çok doğru özellikle bass manyağı biri olarak bassları çok iyi ses kesme konusunda başarlı mikrofonu denemedim benim için bass ve ses önemliydi onun için aldım. Büyük kafalı olanlar kullanamayabilir çünkü küçük kafalara göre yapılmış bu şekilde değerlendirebilirim. Driver'ından da dynamic bass vs açarsanız mükemmel oluyor diyebilirim bass dans ediyor :D Belki biraz abartabilirim ama geldiğinde bakarsınız.

Bilgim yok hocam farklı kart varsa ondan deneyin.

Sağ olun hocam hallettim yılı 2000'li seklinde yazmak gerekiyormuş. Fakat oyle gostermemisler sinir etmisti deneyerek buldum. Bakalım gelsin, heyecanlıyız. Özellikle bassı beni cok heyecanladırıyor, dinlediğim müzikler basslı müzikler çünkü.
Emre hocam ayar yapmissiniz ya mesela basslarına onun programını nereden indirdiniz? 1 tane mi programı var kulaklık ayarlarınızö ayarlayabilecegim ışığını, sesini vs.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı