AOC GK500 "D" ve "E" tuşu arada basmıyor

3 hfta önce almıştım bugün a tuşunu basmamya başladı. İade alır mı itopya acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olabilir, ben de sorunu firma ile çözemezsem bu yola başvuracağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olabilir, ben de sorunu firma ile çözemezsem bu yola başvuracağım.

Sanırım bu yola başvurabilmek için bir kere garantiye yollayıp tekrar gelirse yine aynı arızayı verirse başvurabilir değil mi? Eğer öyleyse bende klavyenin orjinal kutusu bulunmuyor bu yüzden de garantiye veremiyorum. En kötü ihtimalle mahalle bilgisayarcısına tamir ettirmeye çalışıcam :/

Sanırım bu yola başvurabilmek için bir kere garantiye yollayıp tekrar gelirse yine aynı arızayı verirse başvurabilir değil mi? Eğer öyleyse bende klavyenin orjinal kutusu bulunmuyor bu yüzden de garantiye veremiyorum. En kötü ihtimalle mahalle bilgisayarcısına tamir ettirmeye çalışıcam :/
Ben garantiye gönderip denerim. Süreci de buradan aktarırım sizlere.

Ben garantiye gönderip denerim. Süreci de buradan aktarırım sizlere.
Çarşamba günü düzeldiği için göndermekten vazgeçtim demiştiniz tekrar bozuldu sanırım :/ Servisten geldikten sonra yine aynı şey olacak gibi az para da değil... Neyse sağlık olsun. Garantiden geldikten sonra yazarsınız. Ancak bundan sonra AOC'un hiç bir ürününe elimi sürmem.

Merhabalar

Sorunu yaşamış ve servise yollamıştım. İade almıyorlar servisten geldi buraya da not düştüm. 1 ay boyunca hiç bir şeyi yoktu. Geçen hafta sinirden kırmış bulunmaktayım sakın almayın, aldırtmayın. AOC'dan sadece monitör alınabilir.

@334155 @paultaco @ZenciRella

hp omen encoder brown switch aldım 1 haftadır kullanıyorum mis gibi.

Merhabalar

Sorunu yaşamış ve servise yollamıştım. İade almıyorlar servisten geldi buraya da not düştüm. 1 ay boyunca hiç bir şeyi yoktu. Geçen hafta sinirden kırmış bulunmaktayım sakın almayın, aldırtmayın. AOC'dan sadece monitör alınabilir.

Tam garantiye gönderecektim, kendi kendine garip bir şekilde düzeldi. 1 ay falan düzgündü, sonra tatile çıktım zaten. Şu an ne alemde bilmiyorum.

Merhabalar

Servisten geldikten kaç gün sonra bozuldu? Ben de servise verdim 1 aydır yok gelince ne zaman bozulur yine kim bilir...

5. kez bozuluyor artık bıktım :) oyun içerisinde W tuşu aniden basmıyor. Karakter yürürken aniden duruyor vs video istiyorlar ama daha tam bir net bozulma yok. Bu şekilde yollayınca düzelttik deyip yolluyor teknik firma. Bende satıcı ile iletişime geçtim video çekip yollayacağım bakalım ne yapacaklar. Sakın almayın arkadaşlar, AOC'nin piyasadan bu ürünleri toplaması lazım fakat halen kronik sorunlu olarak üretime devam ediyorlar. Marka değerini düşürüyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı