Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.Sizin kararınız en önemlisi sonuçta siz alacaksınız. Fiyat olarak bir yerden kısmam gerekiyor dediğiniz için bu öneriyi yaptım. İyi sosyaller![]()
Keşke söyleseydiniz. Ben hizlial.com'dan aldım 2 günde geldi. Daha yüksek bir monitör istiyorsanız RL2455HM'ye bakabilirsiniz. 144Hz istiyorsanız BenQ XL serisine bakabilirsiniz ama onlar 1000TL'den başlıyor.Monitörü sipariş ettim, n11.com sitesinden aynı gün kargo felan yazıyordu açıklamada, 3 gün sonra bana ürünün ellerinde kalmadığını beklemem gerektiğini söylediler.Bende sinirlenip paramın iadesini istedim,biraz daha bütçeyi yükseltip daha iyi bir monitör bakıyorum.Kimseyede n11.comu önermem 20-30 tl daha fazla verin sağlam yerden alın.
Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.Keşke söyleseydiniz. Ben hizlial.com'dan aldım 2 günde geldi. Daha yüksek bir monitör istiyorsanız RL2455HM'ye bakabilirsiniz. 144Hz istiyorsanız BenQ XL serisine bakabilirsiniz ama onlar 1000TL'den başlıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.