Aoc i2369V 23'' vs Benq Rl2240he 21''

Aoc vs BenQ

• Aoc i2369V

Oy: 5 27,8%
  • BenQ rl 2240he

Oy: 13 72,2%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Sizin kararınız en önemlisi sonuçta siz alacaksınız. Fiyat olarak bir yerden kısmam gerekiyor dediğiniz için bu öneriyi yaptım. İyi sosyaller☺️

Monitörü sipariş ettim, n11.com sitesinden aynı gün kargo felan yazıyordu açıklamada, 3 gün sonra bana ürünün ellerinde kalmadığını beklemem gerektiğini söylediler.Bende sinirlenip paramın iadesini istedim,biraz daha bütçeyi yükseltip daha iyi bir monitör bakıyorum.Kimseyede n11.comu önermem 20-30 tl daha fazla verin sağlam yerden alın.

Dostum şu monitörede bakabilirsin. Kullanıp baya memnun olan var bende almayı düşünüyorum. Eğer bunu almayı düşünmezsen Benq tercih et.

Viewsonic VX2263SMHL-W 231 IPS LED

Monitörü sipariş ettim, n11.com sitesinden aynı gün kargo felan yazıyordu açıklamada, 3 gün sonra bana ürünün ellerinde kalmadığını beklemem gerektiğini söylediler.Bende sinirlenip paramın iadesini istedim,biraz daha bütçeyi yükseltip daha iyi bir monitör bakıyorum.Kimseyede n11.comu önermem 20-30 tl daha fazla verin sağlam yerden alın.
Keşke söyleseydiniz. Ben hizlial.com'dan aldım 2 günde geldi. Daha yüksek bir monitör istiyorsanız RL2455HM'ye bakabilirsiniz. 144Hz istiyorsanız BenQ XL serisine bakabilirsiniz ama onlar 1000TL'den başlıyor. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı