Aoc i2369V 23'' vs Benq Rl2240he 21''

Aoc vs BenQ

• Aoc i2369V

Oy: 5 27,8%
  • BenQ rl 2240he

Oy: 13 72,2%

• Oy verenlerin toplamı
    18

alzisthat

Megapat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım?
  • AOC İ2369V 23'' HDMİ yok 6 MS 400 TL
  • Benq RL2240he 21'' 1 MS 450 TL
%80 oyun %20 dizi, film izlemek için alacağım.

@Recep Baltaş Yardıma ihtiyacım var, bugün siparişi vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi güncel fiyatlara baktım aoc 400 tl benq 500tl eğer 1ms ve 5ms arasında gözle görülür bir fark yoksa aoc almayı düşünüyorum.8gb ram alıcam bide bi yerden kısmam lazım.
Not: Prof olarak oynamıyorum lol,cs go oynuyorum

Vaktinin büyük bölümünü oyun ile gerçireceğini belirtmişsin, kesinlikle Benq almanı öneriyorum. Hdmi ve 1ms olması yeterli.

Vaktinin büyük bölümünü oyun ile gerçireceğini belirtmişsin, kesinlikle Benq almanı öneriyorum. Hdmi ve 1ms olması yeterli.
Evet %80 civarı oyun için kullanıcam,şimdi 100 tl kısıp kötü monitör almak istemiyorum.Almışken iyisi olsun bari her ay monitör değiştirmicez :D önerilere açığım aynı fiyattaki F/P ürünlerine 500 tl ye kadar.

Vatan bilgisayardan alınması zorunlu değil zaten.Diğer monitöre kıyasla gözle görülen fark bence ekran boyutu ve ips olmamasıdır 1 ms ile 2 ms arasında gözle görülmeyecek kadar az fark var . Tabi diğer monitör daha iyi ama 150 tl de az değil

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı