AOC monitör değişim onayı

goksumert8

Megapat
Daha fazla  
Arızalı olan AOC 24G2U monitörüm 35 gündür tecpro firmasında. Değişim onayı bekliyorum. Firmayı aradığımda değişim onayını yurt dışının verdiğini söyledi. Bir tane değişim onayı vermek bu kadar sürer mi ya. Bu süreci daha önce yaşayan var mı sizin ki ne kadar sürmüştü arkadaşlar kanser oldum ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arızalı olan AOC 24G2U monitörüm 35 gündür tecpro firmasında. Değişim onayı bekliyorum. Firmayı aradığımda değişim onayını yurt dışının verdiğini söyledi. Bir tane değişim onayı vermek bu kadar sürer mi ya. Bu süreci daha önce yaşayan var mı sizin ki ne kadar sürmüştü arkadaşlar kanser oldum ya.

Tam olarak aynı model ve aynı servis ile iletişimim oldu. Satıcı firma İtopya idi. Tecpro 2 gün içinde panel'in sorunlu olduğunu, DOA form kağıdını beklediklerini söylemişlerdi. Toplam 1 hafta sonra elime DOA kağıdı gelmişti. Ama İtopya denilen rezil firma elimde DOA kağıdı ve değişim/para iade onayı olmasına rağmen 2 hafta kadar uğraştırmıştı. Açıkcası Tecpro bana çok ilgili davranmıştı. Hatta İtopya rezilliğini Tecpro satış departmanında çalışan bir kadın bana yardımcı olarak halletmişti :)

Allah allah. Bende 35 gündür değişim onayı kağıdını bekliyorum bakalım ne kadar daha sürecek.

Ben bu sorunu yaşarken o zamanlar pandemi yoktu. Belki bundan dolayı süreç uzamış olabilir ama 35 gün de pandemi için yine fazla gibi. İnan ki benim işim 1 hafta da çözüldü. Dediğim gibi ama İtopya firması ürünün sıfır ile değişimini yapmamak için direnmişti :) O konuya da Tecpro'dan çalışan birisi yardımcı olmuştu bana...

Ben bu sorunu yaşarken o zamanlar pandemi yoktu. Belki bundan dolayı süreç uzamış olabilir ama 35 gün de pandemi için yine fazla gibi. İnan ki benim işim 1 hafta da çözüldü. Dediğim gibi ama İtopya firması ürünün sıfır ile değişimini yapmamak için direnmişti :) O konuya da Tecpro'dan çalışan birisi yardımcı olmuştu bana...
Benim umudum kalmadı ya bu saatten sonra cidden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı