AOC monitör nasıl iade edilir?

TORMEN

Decapat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
121
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Reklam
Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya üzerinden geçenlerde monitör ve kasa siparişi verdim. Monitör bugun elime ulaştı bende açıp bakayım dedim bir de ne göreyim monitör pivot özelliği yok kütük gibi duruyor bende hemen geri paketine koydum. Nasıl iade ederim ne demeliyim İtopya'ya? İade almama gibi bir durumları olur mu?

Ürün linki: AOC 23.6" C24G2AE 165Hz 1ms 2xHDMI DP VGA VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA

7 günü geçmediyse nedensiz iade var.
 
Üründe hasar ve kusur yoksa iade etmeleri zor. Çünkü aldığınız ürünün özelliklerini sizin almadan önce bilmeniz gerekir. "Ben pivot bekliyordum düz geldi" geçerli bir sebep olmayabilir. 14 günlük iade süreniz dolmadan iade etme hakkınız da var.
 
Üründe hasar ve kusur yoksa iade etmeleri zor. Çünkü aldığınız ürünün özelliklerini sizin almadan önce bilmeniz gerekir. "ben pivot bekliyordum düz geldi" geçerli bir sebep olmayabilir. 14 günlük iade süreniz dolmadan iade etme hakkınız da var.

Beğenmedim deyip iade edebilir.
 
Bende monitör aldım ips panel. Gözümü yorduğu için iade talebinde bulundum. Satıcıya önden bilgi vereyim dedim ama sağolsunlar bana verdikleri cevap ; monitörün kutusunu açtınız 2. ele düştü iadenizi kabul etmiycez dendi. Satıcı ankarada küçük esnaf :) Kanuna göre 14 gün içerisinde iade hakkım var ama zorluk çıkartıyorlar. Kargoyla gönderdim 2 gün sonra ellerine ulaşır. Tabi bu arada tüketici hakem heyetine başvurdum. Başvuru şuan savunması istendi aşamasında. Bakalım iadeyi reddedecekler mi. Hakem heyetine erken başvurmuş olabilirim. Sonucu yazarım buraya.

Edit: Ürünü iade ederken yıldırma politikası uygulamasına rağmen,satıcı iademi gerçekleştirdi. Firmalarda artık biliyorlar yasal olarak haklı olduğumuzu. O yüzden asla geri adım atmayın.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı