Herkese merhabalar, son birkaç aydır monitörlerle haşır neşir olan birçoğunuzun bildiği üzere özellikle son 3 aydır satın alınan 24G4X model AOC monitörlerde genel olarak sıkıntılar oluşmakta ve bu da forumdaki öneri konularında maalesef bolca karalama ve tartışmaya yol açmakta. Bu durumun AOC monitörlerin genelinde olduğuna dair iddialar da mevcut. Bundan dolayı genel bir anket oluşturup bu anketten yeterli miktarda çıktıyı alırsam AOC Türkiye ile iletişime geçip anket sonuçlarını kaynak göstererek bir inceleme yapılmasını istemeyi planlıyorum. Çünkü kişisel tecrübem olarak 7 yıl boyunca I2369VM kullandım, ben de şu an 24G4X sahibiyim ama ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım, ancak forumdaki sorun yaşayan sayısı her geçen gün artıyor.
Bundan dolayı rica ediyorum sadece anket şıklarını karşılıyorsanız ankete katılım sağlayın ve konu mesajınızda da gereken ek bilgileri sağlarsanız müteşekkir olurum. Ek bilgiden kastım da sorununuzun detayları, alım tarihiniz ve satıcınız olabilir.
Bu hareketin aynı zamanda halihazırda servis süreçleriyle uğraşmakta olan kullanıcılar için de faydalı bir sonuca varabileceğini düşünüyorum, AOC Türkiye sorunlu bir üretim partisinin varlığını kabul ederse direkt olarak seri numarasından tespitle değişim sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden katılımınız için teşekkürler.
Bundan dolayı rica ediyorum sadece anket şıklarını karşılıyorsanız ankete katılım sağlayın ve konu mesajınızda da gereken ek bilgileri sağlarsanız müteşekkir olurum. Ek bilgiden kastım da sorununuzun detayları, alım tarihiniz ve satıcınız olabilir.
Bu hareketin aynı zamanda halihazırda servis süreçleriyle uğraşmakta olan kullanıcılar için de faydalı bir sonuca varabileceğini düşünüyorum, AOC Türkiye sorunlu bir üretim partisinin varlığını kabul ederse direkt olarak seri numarasından tespitle değişim sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden katılımınız için teşekkürler.