DP 144Hz+ses almayı sağlar. BenQ'da ise 144Hz'i DVI ile alıyorsunuz. Ama ses vermiyor DVI.@GKD çok önemli birşey mi peki?
Vatandan eve getirdiğimde kurulumu yaptım.Gözlerimi çok yoruyordu ve yakınlaştıkça piksel piksel oluyordu dedim acaba monitördemi sorun var götürdüm vatana yenisini verdiler.İkinci monitörde aynı sorun olunca birdaha geri götürdüm ve hediye çeki verdiler.Bende BenQ XL2411 aldım.Belkide asusun bu modeli sorunludur.İade sebebin nedir Asus modelinin? Merak ettim.
Arkadaşlar Benq için XL2411P - AOC için de g2460pf hangisi daha iyidir?
Görüntü olarak TN panel daha iyi dedin, sonrasını okumadım.@SanayZockt Görüntü açısı ve gözü yorması açısından eksi yönleri var ama normal kullanımda gayet güzel. 2 yıldır hem IPS hem de TN panel kullanıyorum görüntü TN de daha iyi diyebilirim. Üstünlük sağlamıyor artı eksi yönleri var fakat TN panel iyi bir paneldir. Araştırmanızı genişletin.
İmzamdaki monitörü tavsiye ederim, fiyat performans ürünü.@Silinen üye bu 2si dışında önerin var mı?
Arkadaşıma aldırdım da dua ediyorduVatandan eve getirdiğimde kurulumu yaptım.Gözlerimi çok yoruyordu ve yakınlaştıkça piksel piksel oluyordu dedim acaba monitördemi sorun var götürdüm vatana yenisini verdiler.İkinci monitörde aynı sorun olunca birdaha geri götürdüm ve hediye çeki verdiler.Bende BenQ XL2411 aldım.Belkide asusun bu modeli sorunludur.
Neden iade ettiniz Asus uAsus MG248QR modelini iade edip BenQ Zowie XL2411 modeline geçtim. Tam oyun için tasarlanmış monitör diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.