AOC Q27G42ze 27" 0.3 ms 2K IPS 260 Hz alınır mı?

Burada forum açmışlar daha önceden hangi marka hangi paneli üretiyor diye.

Konuda IPS, VA, TN ve OLED karşılaştırması yapmışlar. Bahsettiğim panel tipi değil. Kullanılan panel üreticisi ve panelin kalitesi.

Mesela burada MSI, CSOT bir panel kullanmış ve panel kalitesi kötü.

Lenovo burada BOE marka panel kullanmış ve panel kalitesi iyi.

Benim demek istediğimde konudaki AOC marka monitörle alakalı ne panel bilgisi var ne inceleme verisi bulunuyor.

reis bu sitede zaten hangi markaların hangi marka için panel ürettiğini yazmışsınız.

AOC kendi panelini yapıyor. ASUS (AOC )un panelini kullanıyor.

Reis bu sitede zaten hangi markaların hangi marka için panel ürettiğini yazmışsınız.

Öyle değil işte, monitörden monitöre göre panel değişiyor. MSI G274QPX için boe panel kullanırken, 275qf de csot, 244pf E2 de ise hkc panel kullanmış. Sadece bu da değil, Boe'nin bir sürü paneli var. Hepsi kaliteli değil sonuçta. Ucuz boe panellerde var üst seviye boe panellerde var. AOC hangi markanın panelini kullanıyor bilmiyoruz. AOC'ta keza aynı herhangi bir markanın panelini kullanıyor olabilir. Innolux, hkc, boe, auo vs bir sürü panel üreticisinde panel alıyor bu marka da. İncelemesini de bulamadım.

Mesela şunun gibi bir incelemesi olsa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak sormuşsun. Sen ben ve başka monitörü satın alanlar. :)

Şöyle bir sıkıntı var işte, ghostingli G3 kullanıp memnun olanlar var. Bir sürü iyi olmayan monitörü kullanıp memnun olan var. Bu monitör özelinde söylemiyorum. İyi de olabilir sadece bilgi yok. Riskli bir seçim.

ölçüm cihazı çok pahalı bulmak çok zor. eski mönitörümde diğer tesleri yaparım ama oda var zaten yapmışlar 2k 27 inç 260hzoc monitörü bilmiyorum gerçek tepki süresi hariç diğerlerini test edebilirim yada sonuçlarını bulabilirim buraya yazarım arkadaşım.

ben daha önce kullandım mesela AOC: eskisi ve bu yeni aldığım arasında dağlar kadar kalite farkı var. sadece hız ve renk süper kalite diğer plastik aksam falan rezalet ötesi.

ölçüm cihazı çok pahalı bulmak çok zor. eski mönitörümde diğer tesleri yaparım ama oda var zaten yapmışlar 2k 27 inç 260hzoc monitörü bilmiyorum gerçek tepki süresi hariç diğerlerini test edebilirim yada sonuçlarını bulabilirim buraya yazarım arkadaşım.

ben daha önce kullandım mesela AOC: eskisi ve bu yeni aldığım arasında dağlar kadar kalite farkı var. sadece hız ve renk süper kalite diğer plastik aksam falan rezalet ötesi.
Peki, testlerini paylaşırsan yorumlarız. İlla tepki süresi testine gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı