Hangi modelden bahsediyorsunuz? Bir sürü asus rog monitör var. Ayrıca link atmak neden bu kadar zor? Youtube da binlerce video var sizin hangi teste baktığınızı ben nerden bileceğim?gardeşim aç youtub asusun 27 inç 180hz 1ms gtg asus rog bak işte ordan
O monitör 0.8ms GTG değil. Bir sürü incelemesine baktım Rog xg27acs'nin. Hiç bir incelemede 0.8ms gtg çıkmıyor.ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz OC 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Fast IPS Gaming Monitör
Bu değil abicim YouTube sürekli ekran kartı inceleyen bir genç çocuk var genelde ekran kartı inceler ona bakacaksın. Arıyorum da bulamadım video yu,
selamlar sizin kullandığınız AOC Q27G42ZE ile ASUS TUF Gaming VG27AQM1A arasında kaldım arada 3 bin tl fark var ben satın aldığım şeyleri genellikle sonuna kaadar kullanırım siz memnunsanız sizce aoc mu yoksa asus mu almalıyımSelamlar memunnum ölü piksel vs yok sadece siyahlarda biraz ips glow dediğimiz ışıl süzmesi var onun dışında sorunsuz kullanıyorum link ve model numarası bırakıyorum MODEL:
Aoc 27" Q27G42ZE 0.3ms 260Hz
Linkler; sinerjiden almıştım stok bitmiş
Alta alternatif link bırakıyorum itopya için
![]()
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 QHD FAST IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G42ZE ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Selamlar sizin kullandığınız AOC Q27G42ZE ile ASUS TUF Gaming VG27AQM1A arasında kaldım. Arada 3 bin TL fark var ben satın aldığım şeyleri genellikle sonuna kaadar kullanırım siz memnunsanız sizce AOC mu yoksa ASUS mu almalıyım
EKRAN KARTI:
ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
Sanki şeyden bahsetmiştin ışık süzülmesi ne ondan bahsetmiştin o sorun varmı varsa başka soru larda oldumuSelamlar şu an halihazırda kullanıyorum 1K ya NB monitör kolu aldım AOC monitöre pivot özelliği de kazandırdım hahaha 2 k da cebine kalır kardeşim ASUS monitörlerde kroniklerden korkan birisi olarak tercih etmezdim ben yıllardır AOC kullanıcısıyım pişman değilim asla beni yarı yolda bırakmadı ilk monitördüm de 6 sene oldu hala sapa sağlam çalışır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.