AOC Q27G42ze alınır mı?

yunusadam

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi hikayeli rekabetçi ne olursa oynayacağım. Sadece oyun için alacağım zaten. Bütcemi en fazla bu kadar zorlayabildim. Bir sorunu var mıdır vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunu daha ağırlıklı oynayacaksınız hikayelimi rekabetçimi bir de bilgisayarınız 2K 260FPS verebilecek güce sahip mi?

Hangi oyunu daha ağırlıklı oynayacaksınız hikayelimi rekabetçimi bir de bilgisayarınız 2K 260FPS verebilecek güce sahip mi?

5070 vs R5 7500F ya da 7600 alacağım rekabetcileri yine 1080p oynayacağım.

Rekabetcilerin işlemci bazlı olduğunu biliyorum gerçekten degisecekse işlemci yükseltmesi yapabilirim.

Son düzenleme:
5070 vs R5 7500F ya da 7600 alacağım rekabetcileri yine 1080p oynayacağım.

Rekabetcilerin işlemci bazlı olduğunu biliyorum gerçekten degisecekse işlemci yükseltmesi yapabilirim.

Hayır işlemciniz rekabetçi oyunlar için yeterli 2K hikayeli oyunculuktada 140FPS üstü alabilirsiniz sistem özellikleri yeterli ama hikayeli oyunlarda Hz ile FPS'iniz eşit olmasını beklemeyin bir de sisteminizi kaç liraya toplayacaksınız veya hazır sistemse link atar mısınız merak ettim.

Hayır işlemciniz rekabetçi oyunlar için yeterli 2K hikayeli oyunculuktada 140FPS üstü alabilirsiniz sistem özellikleri yeterli ama hikayeli oyunlarda Hz ile FPS'iniz eşit olmasını beklemeyin bir de sisteminizi kaç liraya toplayacaksınız veya hazır sistemse link atar mısınız merak ettim.

Ayrıca rekabetcileri 1080p bu monitörde oynasam görüntü bozulur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı