burakguleer
Yoctopat
Daha fazla
- Monitör
- ASUS TUF GAMING VG27AQ3A / AOC Q2764XF
Herkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce laptopa bağlamak için monitör satın almaya karar verdim. Ve Amazon'dan ASUS TUF Gaming VG27AQ3A monitörünü aldım. Siyah ekranda kontrol ettiğimde monitörün ortasına yakın yeşil bir nokta ve onun dışında birkaç tane daha farklı renkte piksel gördüm. İade talep ederek aynı modelden bir tane daha satın aldım. Fakat yeni gelen monitöre de siyah ekranda baktığımda, belki yirmiye yakın farklı renkli piksel var. İlk monitör gibi dikkat çeken yerlerde olmasa da dikkatli bir kontrol ile onları bulabiliyorum. İade yapıp yapmamak konusunda kararsızım çünkü yeni bir monitörde daha belirgin pikseller çıkması beni korkutuyor. Ama sıfır bir ürünü bu şekilde kullanmakta pek içime sinmiyor. Sizce iade yapmalı mıyım? Yaparsam aynı monitörden şansımı denemeye devam mı etmeliyim? Çünkü monitörü onun dışında oldukça beğendim. Yoksa başka bir marka model mi denemeliyim? Aklımda AOC Q2764XF modeli var. 27inç 2K bir monitör arıyorum. Ve bütçemde 9-10bin civarları. Sizin de önerilerinize açığım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: