AOC Q3279VWF FreeSync G-Sync Aktif Etme

Son GökTürk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şimdiden yardımcı olmak isteyen arkadaşlara çok teşekkürler.
Benim "AOC Q3279VWF FreeSync" Özelikli Monitörüm var, bu monitörde G-Sync kullanmak istiyorum. Monitörümü DP 1.2 kablosuyla bağladım, DDU Programı ile ekran kartı sürücüsünü silip, güncel 419.67 sürümünü yükledim. Ekran kartı olarak MSI GAMING X 1080 kullanmaktayım. Nvidia denetim masasına girdiğimde G-Sync seçeneği çıkmıyor, OSD Menüsünden baktığımda da FreeSync seçeneği nerede yazıyor bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync özelliğini monitörün kendi menü kısmından aç. Daha sonra Nvidia Denetim Masasında G-sync özelliği aktif olacaktır.

Monitörünüzün G-Sync desteği bulunmamakta. Ayrıca monitörünüz, Nvidia'nın FreeSync monitörlere getireceği G-Sync desteği için belirlediği monitörler arasında da yok.

Güncelleme: Hocam @Caulfield , bu monitörde kullanılabiliyor mu G-Sync?
G-Sycn özelliği artık tüm FreeSync monitörlerde kullanılıyor. Fakat dediğiniz liste, Nvidia tarafından tescillenmiş tam verimli şekilde G-Sycn özelliği kullanılan monitör listesi.

FreeSync özelliğini monitörün kendi menü kısmından aç. Daha sonra Nvidia Denetim Masasında G-sync özelliği aktif olacaktır.
Ustadım OSD Medüsünde bulamdım özeligin nere yazdıgını
Sorun çozüldü Bu Monitörden kulanan arkadaşlar pc Ekrankartının veya OSd menüsünden sanıyordum ekrankartı sürücüsünü ddu programı ile bile silmeme ragmen ekrankartı sürücüsü sıkıntı yapıyormus 2 secenek buldı 1 incisi format atıp siteden en güncel sürücüyü yükjlemek 2 inci secenek ise Nvida Geforce Experiece girerek Güncelleştirmeleri konturol etmek bu işlemleri yapınca Nvida Denetim masasına girdiginizde G-Sync Ayarları acılıcak buraya girin ve 1 G-Sync Uyumlulugunu etkinlestirin ve Tam ekran Modu İçin Etkinleştir secin 2 Degiştirmek istediginiz ekranı seçin 3 Seçilen Ekran modeli için ayarları etkinlestirin ugula diyin ve G-SYNC_1.10test programını indirip kurun pc yeniden baslatın ve monitörün Hz degerlerini ayarlayın programı calıştırın eger dogru yaptıysanız rest programında sıkıntısız çalısacaktır unutmayın tüm ayarlarda ve programı kurduktan sonra pc yeniden baslatın aksi halde calısa bile sizde test programında sorun yasarsınız umarım monitörünüz destekler bende sıkıntısız calısmakta

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı