AÖF DGS kaydı yapılamıyor

Sunuculara bayağı hakimsiniz ve ülkemizde az bulunan insanlardan birisiniz. Okula takılmaları tuhaf bazen okula bakmadan bilgi birikimine göre üst seviyeden hemen başlatıyorlar. Sizin yerinize bilişim sistem mühendisi almışlardır mühendislik okuduğu için. Front-End developer olmak istiyorum bende. Şu ana kadar responsive ve flexbox kavramlarını kendim öğrendim. 20 yaşındayım. En kötü günde en fazla 300 TL kazanacağım freelance iş yapacak kadar Front-End seviyem olsa şimdilik yeterli.

20 yaşındasın bence müh düşün derim gerçekten çok büyük kurumsal firmalarda karşına çıkıyor engel olarak bizim IK yönetimimiz kesinlikle lisans YBS veya Müh mezuniyeti zorunluluğu koşuyor çünki çok kurumsal bir banka diyeyim isim vermeden hatta ve hatta gözlerime şahit oldugum konular bile oldu işe girecek olan adayların tercihlerinde AÖF mü yoksa Örgün Eğitim mezunumu onu bile değerlendiriyorlar kendi aralarında eğer AÖF se eleniyor aday ama Örgünse şansı bir kademe daha yüksek oluyor

Böbrek rahatsızlığım yüzüne yurtta kalma vb durum elverişli değil. Böbrek ağrısı en az 2 gün, sıfır tuz tüketimi vs maalesef mühendislik okuyamıyorum.

Merhaba bende de aynı sorun var yoğunluktandır diye düşünüyorum. Herkese başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…