AÖF ikinci üniversite aynı sene de iki bölüm okunabilir mi?

PeAceKing55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hali hazırda bir üniversite de örgün programına kayıtlıyım ama okula devam etmedim bölümü okumak istemiyorum kayıtımı sildireceğim. Bu sene YKS sınavına girdim aldığım puanla Anadolu Üniversitesi AÖF havacılık yönetimi tercih vereceğim. Aynı zamanda ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi yine AÖF olarak tıbbi sekreterlik okumak istiyorum. YKS tercihi ile lisans havacılık yönetimini Anadolu Üniversitesinde verip daha sonra 2.üniversite kayıtlarından faydalanıp bu sene için de ön lisans tıbbi sekreterliğe de kayıt olabilir miyim? Aynı sene başlar mı? Önümüzdeki seneyi mi beklemem gerek? Bu konuda destek sağlayabilirseniz çok memnun olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan ve bu videodan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ve Anadolu Üniversitesi'nin sss sayfasından anladığım evet aynı anda ve ilk senenizde sınavsız ikinci üniversite ile iki açık öğretim okunabilir.

Bu arada ilk kurumunuzdan kaydınızı sildirmeden eğer o seneki yerleştirme puanınız daha yüksekse onu kullanarak, ortalama puanına bakılmaksızın, ek madde 1 kapsamında (merkezi) yatay geçiş yöntemini de düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı