AÖF ile ikinci üniversite okumak mantıklı mı?

mkataturk

Hectopat
Makaleler
1
Örgün öğretmenlik okuyorum, sevdiğim bir bölümü İstanbul üniversitesinde açık öğretim olarak okumam mantıklı olur mu? Yani bir işe yarar mı yoksa zaman kaybı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örgün öğretmenlik okuyorum, sevdiğim bir bölümü İstanbul üniversitesinde açık öğretim olarak okumam mantıklı olur mu? Yani bir işe yarar mı yoksa zaman kaybı mı?
Hocam özel değilse sevdiğiniz bölüm nedir yani iş olanakları felan ona göre yorum yapalım

Hocam özel değilse sevdiğiniz bölüm nedir yani iş olanakları felan ona göre yorum yapalım
Hocam iş olanaklarından yana değil artısı olur mu o yüzden soruyorum. Sağ olun.

Bu konuyu ben de düşünüyorum. Ödeyeceğim para alacağım diplomaya değecek mi karar veremedim. Halihazırda mühendislik okuyorum. AÖF'ten edinebileceğim bilgileri internette fazlasıyla bulabilirim. Bu yüzden ne kadar gerekli karar veremedim ben de.
Bilgiden çok sertifika gibi düşünüyorum

Bilgiden çok sertifika gibi düşünüyorum
Yani evet o biraz aklımı çeliyor ama bana ne katkısı olabilir bilemedim. Ha belki CV'de artı bir özellik olarak görülebilir. Grafik tasarım düşünüyordum ben 2 senelik diye. Zaten başka da bi bölüm ilgimi çekmedi pek. YBS var ama 4 sene uğraşamam.

@Lee Yubin, bazı yerlerin diploma takıntısı olabiliyor maalesef. AÖF'den de olsa iyi kötü diploma şart. Her zaman için ikinci planınız olmalı. AÖF'ün dönemlik ücreti, taş çatlasın 2-3 bin TL aralığında olur. Günümüz için konuşacak olursak da dönemlik 2-3 bin TL hiç para bu arada.

@Lee Yubin, bazı yerlerin diploma takıntısı olabiliyor maalesef. AÖF'den de olsa iyi kötü diploma şart. Her zaman için ikinci planınız olmalı. AÖF'ün dönemlik ücreti, taş çatlasın 2-3 bin TL aralığında olur. Günümüz için konuşacak olursak da dönemlik 2-3 bin TL hiç para bu arada.
İstanbul üniversitesi seçmeyi düşünüyorum hocam.

Tıbbi dökümantasyonun sonu KPSS ve atamaları ortada. Pek bulaşmanızı tavsiye etmem. Hobi olarak siyaset bilimi ve kamu yönetimini seçebilirsiniz. Sonuçta sınavsız. İlerleyen zamanlarda ne olacağını bilemezsiniz, belki meslek edindirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı