AÖF kayıtları ne zaman ve nasıl yapılır?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Puan sıralama yettiği bölümler gelmedi ek olarak yazdığım AÖF web tasarım ve kodlama bölümü geldi. Pişman mıyım hayır tabii ki ama AÖF'le ilgili bir bilgim yok.
Bunun kayıtları dersleri vs. ne zaman nasıl oluyor?
Paralı mı? Harç durumları vs.
Şu anda aktif olarak çalışıyorum, SGK'lı şekilde çalışırken açıktan üniversite okunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Puan sıralama yettiği bölümler gelmedi ek olarak yazdığım AÖF web tasarım ve kodlama bölümü geldi. Pişman mıyım hayır tabii ki ama AÖF'le ilgili bir bilgim yok.
Bunun kayıtları dersleri vs. ne zaman nasıl oluyor?
Paralı mı? Harç durumları vs.
Şu anda aktif olarak çalışıyorum, SGK'lı şekilde çalışırken açıktan üniversite okunur mu?
Hangi üniversiteye kaç puan/sıralama ile girdiniz?

bu sayfadaki link güncellenince Web Tasarımı ve Kodlama materyal ücretini görebilirsin. Dersleri online oluyor, sınavlar yüz yüze belirlenen okullarda. Başarılar

bu sayfadaki link güncellenince Web Tasarımı ve Kodlama materyal ücretini görebilirsin. Dersleri online oluyor, sınavlar yüz yüze belirlenen okullarda. Başarılar
Hocam online giremeyecegim zaman videolarına vs. ulaşabilir miyim?
Dersler her gun mu oluyor

Ulaşılabiliyor diye biliyorum, detaylı bilgiyi program sayfasından öğrenirsin tam emin değilim dostum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı