AÖF mezunu PC programcısı örgün ile alanındaki mühendisliklerine DGS ile yerleşiyor mu?

KatienD

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Arkadaşlar direkt konuya değinmek istiyorum. Halihazırda iktisat okuyorum. Bu sene AÖF ile bilgisayar programcılığı düşünüyorum. Hem bir şeyler ögrenmek amaçlı hem de DGS için. Ancak bir konuda düşüncelerim var. AÖF mezunu PC programcılığı örgün ile alanındaki mühendisliklerine DGS ile yerleşiyor mu? Aynı zamanda örgün alınan PC programcılığı ile AÖF arasındaki PC programcılığı arasında eğitim alanında uçuk bir fark var mı? Şimdiden teşekkürler.

Örgün ve AÖF Bilgisayar Programcılığı okumadığım için aralarındaki müfredat ve kalite farkını bilmesem de AÖF Ön Lisans mezunları DGS ile örgün Lisans bölümlerine yerleşebilirler fakat rekabetin en yüksek olduğu alanı seçmişsiniz ve Mühendislik bölümlerinde DGS kontenjanları 2022'den beri düşüştedir.

Örgün ve AÖF Bilgisayar Programcılığı okumadığım için aralarındaki müfredat ve kalite farkını bilmesem de AÖF Ön Lisans mezunları DGS ile örgün Lisans bölümlerine yerleşebilirler fakat rekabetin en yüksek olduğu alanı seçmişsiniz ve Mühendislik bölümlerinde DGS kontenjanları 2022'den beri düşüştedir.
Anladım hocam . Teşekkürler .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı