VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 11 Ağustos 2025 #1 Geçen sene Web Tasarım Anadolu AÖF tercihlerde gelmişti, kayıt yapmamıştım. Bu sene tekrar Bilgisayar Programcılığı veya Web Tasarım girip kayıt yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
Geçen sene Web Tasarım Anadolu AÖF tercihlerde gelmişti, kayıt yapmamıştım. Bu sene tekrar Bilgisayar Programcılığı veya Web Tasarım girip kayıt yapabilir miyim?
Çözüm Mustafa.Kaan 11 Ağustos 2025 Bu seneye ait YKS puanın mevcutsa evet, kaydolabilirsin. Geçen seneki puanımla kaydolabilir miyim diye soruyorsan hayır, yapamazsın. Başka sorun var mı? @VykeTheGolden
Bu seneye ait YKS puanın mevcutsa evet, kaydolabilirsin. Geçen seneki puanımla kaydolabilir miyim diye soruyorsan hayır, yapamazsın. Başka sorun var mı? @VykeTheGolden
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.697 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #2 Bu seneye ait YKS puanın mevcutsa evet, kaydolabilirsin. Geçen seneki puanımla kaydolabilir miyim diye soruyorsan hayır, yapamazsın. Başka sorun var mı? @VykeTheGolden Son düzenleme: 12 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu seneye ait YKS puanın mevcutsa evet, kaydolabilirsin. Geçen seneki puanımla kaydolabilir miyim diye soruyorsan hayır, yapamazsın. Başka sorun var mı? @VykeTheGolden
KS KS VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 15 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Bu seneye ait YKS puanın mevcutsa evet, kaydolabilirsin. Geçen seneki puanımla kaydolabilir miyim diye soruyorsan hayır, yapamazsın. Başka sorun var mı? @VykeTheGolden Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu arada AÖF kaç yıl tecil atıyor bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Bu seneye ait YKS puanın mevcutsa evet, kaydolabilirsin. Geçen seneki puanımla kaydolabilir miyim diye soruyorsan hayır, yapamazsın. Başka sorun var mı? @VykeTheGolden Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bu arada AÖF kaç yıl tecil atıyor bir bilginiz var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.697 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 AÖF ile 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF eğitim süren bitene kadar tecil yapabilirsin. Ve yine 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF bittikten itibaren 2 yıl daha tecil edebilirsin. @VykeTheGolden Artı 0 Eksi
AÖF ile 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF eğitim süren bitene kadar tecil yapabilirsin. Ve yine 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF bittikten itibaren 2 yıl daha tecil edebilirsin. @VykeTheGolden
KS KS VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 15 Ağustos 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: AÖF ile 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF eğitim süren bitene kadar tecil yapabilirsin. Eki Görüntüle 2556186 Ve yine 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF bittikten itibaren 2 yıl daha tecil edebilirsin. Eki Görüntüle 2556188 @VykeTheGolden Genişletmek için tıkla... 2 yıllık bölümüm bittikten sonra 4 yıllık aynı şekilde AÖF yazıp uzatılabiliyor mu? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: AÖF ile 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF eğitim süren bitene kadar tecil yapabilirsin. Eki Görüntüle 2556186 Ve yine 28 yaşının altında olmak kaydıyla AÖF bittikten itibaren 2 yıl daha tecil edebilirsin. Eki Görüntüle 2556188 @VykeTheGolden Genişletmek için tıkla... 2 yıllık bölümüm bittikten sonra 4 yıllık aynı şekilde AÖF yazıp uzatılabiliyor mu?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.697 Makaleler 2 Çözümler 1.659 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #6 Evet. Artı 0 Eksi
KS KS VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 15 Ağustos 2025 #7 Mustafa.Kaan dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi