AÖL 2. dönem açıktan örgüne geçiş var mı?

quickLAT

Picopat
Daha fazla  
Araştırdığım kadarıyla şu an tam bir bilgi göremedim, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne falan da soracağım. Geçen veya bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda kontenjan varsa geçebilirsin neden geçmek istiyorsun ki?

Aslında kesin olarak geçmek istemiyorum, şu an sosyal olarak boş geçiyor günlerim diyebilirim, bayadır evdeyim, acaba gitsem mi diye düşünüyorum, derslerde bi sıkıntım yok diyebilirim evde. Geçmek istersem, gideceğim okula daha önce gitmiştim fena değildi, geçilmek istenirse oluyor mu diye merak ediyordum sadece. Hala kararsızım fakat, açığa geçişlerin şartlandırılmasının da şeyi var.

Yaşın geçtiyse geçemezsin.

18 yaşında olmaktan mı bahsediyorsunuz?

Son düzenleme:
Aslında kesin olarak geçmek istemiyorum, şu an sosyal olarak boş geçiyor günlerim diyebilirim, bayağıdır evdeyim, acaba gitsem mi diye düşünüyorum, derslerde bir sıkıntım yok diyebilirim evde. Geçmek istersem, gideceğim okula daha önce gitmiştim fena değildi, geçilmek istenirse oluyor mu diye merak ediyordum sadece. Hala kararsızım fakat, açığa geçişlerin şartlandırılmasınında şeyi var.

18 yaşında olmaktan mı bahsediyorsunuz?

Hocam bende açık lisedeyim açık lisedeki boş zamanı bir daha bulamazsın. Sosyallik için spor salonu öneriririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı