Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 12.sınıfım yazın açık öğretime geçtim. Kredi 234 mezun olabiliyorum. Şimdi pazar günü sınav var bu sınav nasıl olacak? Yani tüm derslere tek sınavda mı gireceğim? 234 krediden dolayı tanıdıklar sınavlar formalite olacak diyor. TYT AYT için OBP mi etkiler mi? Yardımınız için teşekkürler. @333365 hocam yardımcı olabilir misiniz?
12.sınıfım yazın açık öğretime geçtim. Kredi 234 mezun olabiliyorum. Şimdi pazar günü sınav var bu sınav nasıl olacak? Yani tüm derslere tek sınavda mı gireceğim? 234 krediden dolayı tanıdıklar sınavlar formalite olacak diyor. TYT AYT için OBP mi etkiler mi? Yardımınız için teşekkürler. @333365 hocam yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm 3 3 333365 29 Kasım 2024 Rassit dedi: Şimdi pazar günü sınav var. Bu sınav nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Galiba değişmiş. e-Sınav merkezinde, bilgisayar başında sınava gireceksiniz. Rassit dedi: Yani tüm derslere tek sınavda mı gireceğim? Genişletmek için tıkla... Evet. Rassit dedi: 234 krediden dolayı tanıdıklar sınavlar formalite olacak diyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmaz. Seçtiğiniz derslerin sınavına girersiniz. Hangi dersleri seçtiniz? Rassit dedi: TYT AYT için OBP mi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki etkiler. Rassit dedi: @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Rassit dedi: Şimdi pazar günü sınav var. Bu sınav nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Galiba değişmiş. e-Sınav merkezinde, bilgisayar başında sınava gireceksiniz. Rassit dedi: Yani tüm derslere tek sınavda mı gireceğim? Genişletmek için tıkla... Evet. Rassit dedi: 234 krediden dolayı tanıdıklar sınavlar formalite olacak diyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmaz. Seçtiğiniz derslerin sınavına girersiniz. Hangi dersleri seçtiniz? Rassit dedi: TYT AYT için OBP mi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki etkiler. Rassit dedi: @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE hocam, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
KS KS Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #11 @333365 hocam son bir şey daha soracağım. Tc kimlik kartım ve giriş belgemdem başka bir şey lazım mı? Öğrenci no tarzı şeyler var mı? Artı 0 Eksi
@333365 hocam son bir şey daha soracağım. Tc kimlik kartım ve giriş belgemdem başka bir şey lazım mı? Öğrenci no tarzı şeyler var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 29 Kasım 2024 #12 @Rassit, kimlik ve giriş kartınızı götürmeniz yeterli. Sınava giriş belgenizde, getirmeniz gerekenler detaylı olarak yazar. Artı 0 Eksi
@Rassit, kimlik ve giriş kartınızı götürmeniz yeterli. Sınava giriş belgenizde, getirmeniz gerekenler detaylı olarak yazar.