Aopen Nagas F125 500W Kasa hakkında düşünceleriniz?

fairlane

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2014
Mesajlar
46
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Nagas F125 fiyatı açısından bana çok cazip görünmekte, yorumlarınıza göre sipariş vereceğim. Sapphire R7 250 ekran kartımı geçen hafta aldım, kutu üzerinde 400Watt ve 500Watt ibareleri bulunmakta. İngilizcem olmaması sebebi ile bu ibarelerin detaylarını bilemiyorum. Ancak kendimce 500W güç kaynağı alsam daha garanti diye düşündüm. Fiyatı açısından da bu kasa, PSU ikilisini tercih ettim. Sizce şu an mormani.com'da 172 TL bu kasayı almalı mıyım? Yoksa Vatan'da 117 TL olan Corsair vs serisi 450W güç kaynağı işimi görür mü? Kasaya da 55 lira kalır, onu da güç kaynaksız alırım diye düşünüyorum. Düşünceleriniz, önerileriniz benim için çok önemli.
 
İlk önce üzerindeki güç kaynağının gerçekte 500watt olup olmadığını araştırmalısın.Ama büyük ihtimalle kasa ile beraber gelecek olan psu gerçekte 500Watt değerde olmayacaktır. O yüzden Zalman,Corsair,Coolermaster ve Xigmatek'in güç kaynaklı kasalarını araştırabilirsin.
 
Kasa ve güç kaynağını ayrı, ayrı almaya karar verdim. Şimdi güç kaynağı konusunda önümde birden fazla seçenek var. Xigmatek X-Calibre 80 Plus 500W, Zalman Zm500-Le 500w veya Corsair Vs 450W sizce hangisi?

@Poseidon_AZE @Erkan Çevik Sistemi toplamaya başladığımdan beri sizlerin önerileri doğrultusunda ilerledim son viraja geldim. Şu anda @Nightwalker'ın da yardımıyla güç kaynağı konusunda önümde 3 ayrı seçenek var. Üstteki sorunun cevabı son virajı da geçmemi sağlayacak. Son kez yardımlarınızı bekliyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı