Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Çok müşteri kaybettiler. Ben de inşallah seneye dedemin maddi desteğini arkama alarak alacağım. GP76T şu an en mantıklısı gibi. Hadi bakalım seneye göreceğiz

Kebap sende önce benim bir arkadaş alacak sanırsam, ona yaptırım testleri sen rahat ol.

Çok güzel cihaz.
Tek eksisi batarya.
240Hz olanını mı 144Hz olanını mı düşünüyorsunuz hocam?
Beyaz renkte harika.
Üstüne Monster servisi.

Tamamen fiyatına bağlı. 240Hz alırım büyük ihtimal. Dedem kırmaz beni 1000 TL için. Olmadı kardeşim birkaç tatlılık yapar hallederiz

@T129Atak Hocam rica etsem müsait olduğunuz bir vakitte cihazın base haliyle (GPU'ya yaptığınız OC'yi kaldırarak) Gaming fan ayarlarında TimeSpy testi yapabilir misiniz acaba?

Son 3-4 gündür bilgisayarı her açışımda ilk bir dakika klavyede gecikme yaşıyorum. Ben herhangi bir tuşa bastıktan 1-2 saniye sonra ekrana yazıyor. Bir dakika kadar sonra klavye normale dönüyor. Bu sırada ekran parlaklığı azaltma gibi fonksiyon tuşları gecikme olmadan çalışıyor. Latency Monitör ile de sistemi izlediğimde olası bir gecikme gözükmüyor. Görev yöneticisinden kontrol ettiğimde de işlemcide zorlanma göremedim. Bilgisayar kendini güncelledi mi bilmiyorum ancak uzun bir süredir program yüklemedim.

Fikri olan ya da daha önce başına gelmiş olan var mı ?

Evet hocam aynı sorun var sadece ilk açılışta oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…