Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hocam, en son bir Nahimic driverı geldi onla ilgili olmasın?
Nahimic diyince birşeyler hatırlar gibi oldum. Sanki bana ses ile ilgili yeniden başlatma uyarısı vermişti geçen günlerde.
Güvenli modda yeniden başlatıp denemek lazım o zaman veya nahimic sürücüsünü kaldırıp.

Ayrıca kontrol merkezindeki sürücü yükleme alanı bir haftadan uzun süredir bomboş duruyor bende. Ara sıra boş olduğunu görüyordum ancak bu kadar uzun sürdüğü olmamıştı. Sizde durum nasıl ?

Aynı hocam.
Nahimic kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

Güvenli modda açınca klavyede gecikme problemi olmuyor.
Ancak bu mesajı yazmak için normal açtığımda gene takıldı. Nahimic kaldırıp deneyeceğim şimdi.
@T129Atak
Nahmic Mağaza uygulamasını kaldırdım ancak sürücüleri kaldıramadım. Nereden kaldırabileceğimden emin değilim çünkü program ekle/kaldır kısmında nahimic yok . Mağaza uygulamasını kaldırmak da işe yaramadı.
Nahmic Mağaza uygulamasını kaldırdım ancak sürücüleri kaldıramadım. Nereden kaldırabileceğimden emin değilim çünkü program ekle/kaldır kısmında nahimic yok . Mağaza uygulamasını kaldırmak da işe yaramadı.

Son düzenleme:

Maalesef bende de var hocam. Açtığımda bir iki dakika kendine gelsin diye bekliyorum. Her açıp kapattığımda. Control Center'la alakalı olduğunu düşünüyorum. O açılınca klavye de kendine geliyor.

Maalesef bende de var hocam. Açtığımda bir iki dakika kendine gelsin diye bekliyorum. Her açıp kapattığımda. Control Center'la alakalı olduğunu düşünüyorum. O açılınca klavye de kendine geliyor.
Biz Nahimic'den şüphe etmiştik ancak Nahimic sürücülerini kaldıramadım bir türlü.
Control Center'ı kaldırıp denedim az önce. Değişiklik olmadı, klavye açılışta takılıyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…