Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar, sorabilirsiniz.
Cihazı ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Oyun testlerinde ve diğer testlerde dgpu aktif ve fan ayarları sonda mı ?
Kullanımınız esnasında herhangi bir problemle karşılaştınız mı?
Musait olduğunuz bir zaman cihazın alt kısmının havalandırma açısından fotoğrafını atar mısınız ?
Yine eğer zamanınız varsa hwmonitör açıkken 15-20 dakikalık warzone oynayıp ( dgpu + full fan ) daha sonra hwmonitörden ekran görüntüsü atma imkanınız olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim , biraz zahmet verdim ama kusura bakmayın cihazın test videosu bulamıyorum detaylı .

@T129Atak Hocamın vereceği cevapları kesinlikle bekleyin, sizi fazlasıyla tatmin edecektir lakin ben önden biraz giriş yapayım.
Şurda deneyimlerimi özet halinde aktarmaya çalıştım. Okumanızı tavsiye ederim.
Buyursunlar : Gigabyte Aorus 15P KC alınır mı?

Yukarıda verdiğim bağlantıyı okuduktan sonra hâli hazırda bulunduğumuz konuyu da iyice bir okuyun derim. Muhtemelen çoğu sorunuz cevaplanmış olur.

Sorularınızdan anladığım kadarıyla soğutma performansı sizin için çok önemli. Eğer siz ek olarak cihazı soğutmak için çaba sarf etmezseniz bu cihazların soğutması çok iyi.

Warzone maalesef yüklü değil fakat önceden yaptığım test:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dGPU Full fan.

Sadece başta açılırken klavye son günlerde geç tepki veriyor hemen düzeliyor. Çözüleceğini umuyorum.

@T129Atak
Sizin fan girişleride benim fan girişleride aynı durumda. Ciddi toz topluyor ancak iç kısma pek geçmiyor. Rahatça dışarda birikenler temizlenebiliyor. İçeri pek geçmeyip rahatça temizlenebilmesi hoşuma gitti doğrusu. Alt tarafın delikli yapısı güzel olmuş dedirtti . Ayrıca temizken manzarası da hoş.

Gigabyte eSupport'a garanti hakkında sorduğum soruya cevap gelmiş. Aynen paylaşıyorum.

Dear osos11,

We are sorry we do not sure what "black tape on the two screws" you are referring to? If the screw you are referring to is the screw to fasten the bottom cover, you may break the sticker to remove the screws. Remove screws on the bottom cover will not void the product's warranty. Nevertheless, if there is any damage caused during your installation or a problem occurred in the device you install, this is out of warranty. Please do with caution.

Feel free to contact us again anytime along with the product serial number and/or photos to illustrate the issue and we will try our best to assist.

Regards,
GIGABYTE

Anladığımı yazayım :
Arka kapağı açabilirsiniz, bu cihazı garanti dışı bırakmaz ancak cihazda bir sorun meydana gelirse bu garanti dışıdır diyor. İlginç bir durum açıkcası.
İngilizcesi süper olan arkadaşlar eğer yanlış anladıysam düzeltsin lütfen.

Anladığım kadarıyla açabilirsiniz sorun olmaz ama eğer açarken zarar verirseniz bu bizi ilgilendirmez demek istemişler.

@T129Atak Uzun süredir bakamıyordum foruma (sınav senem), en son baktığımda laptoplar arasında karar vermeye çalışıyordunuz benim aldığımı almışssınız. Ama benden çok şeyi biliyorsunuz muhtemelen konuyu tamamen okudum birkaç şey eklemek istedim. Ben İtopya'dan aldığım zaman kulaklık hediyesiyle gelmişti, bende 2. SSD takılı Crucial P2 500GB sesde cızırtı sorunu yaşamadım. Bir de bilgisayar açıldıktan sonra klavyedeki gecikme olayını ben de son zamanlarda yaşıyorum. Cihazdan memnun olmanıza sevindim iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim hocam. Harika cihaz. Klavye gecikmesinin çözüleceğini umuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…