Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güle güle kullanın.
Cızırtı sorunu laptop soğutucu kullanırsak ya da laptop kasasını iyi hava alsın diye zeminden yükseltirsek oyun oynarken bir süre(genellikle 30dk sonra) sonra başlıyor. Bu şekillerde denediniz mi?

Ben arkasını biraz kaldırarak da kullanmıştım öyle bir şey olmadı.

Ben arkasını biraz kaldırarak da kullanmıştım öyle bir şey olmadı.
Şimdiye kadar ikinci SSD takılı olup soğutucu veya kasayı yükselten bir araç kullanıp ses problemi yaşamayan bir tek size tanık oldum. Adınıza sevindim. Umarım sıkıntısız bir şekilde kullanmaya devam edersiniz. ( "Maşallah" diyelim nazar değmesin )

Ai çalışmıyor. Ai çalışmayınca Control Center'da çalışmıyor. Derdi nedir anlamadım.
Klavye durumu bende de düzeldi.
Ekleme : Bu Control Center ne yaptıysam hâlâ çalışmıyor.
Ekleme 2 : Düzeldi.
Control Center, AI , XTU ve Gigabyte programlarını silip tekrar yükledikten sonra oldu.

Yalnız şuan başka programlarda problem yaşıyorum. Sabrımı sınıyor...

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Ek olarak SSD takan var mı aramızda? Ben alıp takmak istiyorum biraz daha hız ve alan olsun diye 512 var sadece. Hızı ve alan yetmiyor mimarlık projelerime.

Merhaba hocam. Ek olarak SSD takan var mı aramızda? Ben alıp takmak istiyorum biraz daha hız ve alan olsun diye 512 var sadece. Hızı ve alan yetmiyor mimarlık projelerime.
SN750 1TB taktım. Memnunum.
Üzerinde gelen 512GB SSD gayet hızlı. Yaklaşık 3GB/saniye okuma ve 2.5GB/saniye yazma hızlarına sentetik olarak ulaşıyor. PCI 3.0 SSD'ler için üst sınırlara yakın hızlar.

SN750 1TB taktım. Memnunum.
Üzerinde gelen 512GB SSD gayet hızlı. Yaklaşık 3GB/saniye okuma ve 2.5GB/saniye yazma hızlarına sentetik olarak ulaşıyor. PCI 3.0 SSD'ler için üst sınırlara yakın hızlar.
Kendiniz mi taktınız hocam garantisi ne oluyor? Ayrıca aldığınız ürün var mı linki zahmet olmazsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…