Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendim taktım. Garanti mevzusundan emin değilim. Türkçe kitapçıkta cihazın arka kapağının açılmasının garantiyi bozacağı yazıyor ancak İngilizce kitapçık içerisinde böyle bir ibare yok. Gigabyte eSupport'a yazdım bu durumu bana şöyle bir geri dönüş yaptılar:

Ürünü yurtdışından almıştım amazon.com üzerinden. Şuan stok yok gözüküyor.

Ben çok anlamıyorum takmayı heralde parçayı alıp bilgisayarcıya götürsem rahatlıkla takabilir diye düşünüyorum?

Ben çok anlamıyorum takmayı heralde parçayı alıp bilgisayarcıya götürsem rahatlıkla takabilir diye düşünüyorum?
Elinizde arka kapağı açmak için uygun tornavida ya da alyen(kimisi alyan kimisi allen diyor) varsa sizde kolaylıkla yapabilirsiniz.
Arka kapağı açtıktan sonra SSD'yi bataryanın yanındaki boş slota takıp nazik bir şekilde vidalıyorsunuz. Tercihen kutudan çıkan termal pedi de yapıştırabilirsiniz. Sonra kapağı geri kapatıyoruz.
Sanırım şu iki video yapıp yapamayacağınıza karar vermek için yeterli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim izleyeceğim bana lazım olan şey SSD'i bulmak ilk önce.
Teşekkür ederim izleyeceğim bana lazım olan şey SSD'i bulmak ilk önce.
Baktığım bunlardı. Sizin öneriniz var mı hocam. Önerileriniz benim için değeri.

Son düzenleme:
@Suptemex
Yolladığınız SSD'ler PCI-e 4 . Kullandığımız laptoplar PCI-e 3 destekliyor .
SSD'ler geriye dönük destek veriyorlar mı bilmiyorum. Yeni bir konu açıp SSD tavsiyesi isteyebilirsiniz. Bana soruyorsanız ben üç model arasında kalmıştım.

WD Black SN750 1 TB (indirime girince bunu almıştım)​

Seagate Firecuda 510 1TB​

Samsung 970 Evo Plus 1TB​

Samsung 970 EVO Plus NVMe 1TB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD (MZ-V7S1t0bw)
https://www.hepsiburada.com/samsung...magaza=Hepsiburada&url_src=ios-product-detail
İndirimde şu an hocam bakabilir misiniz? Sizin aldığınız 2000 civarında.

Samsung 970 EVO Plus NVMe 1TB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD (MZ-V7S1t0bw)
https://www.hepsiburada.com/samsung...magaza=Hepsiburada&url_src=ios-product-detail
İndirimde şu an hocam bakabilir misiniz? Sizin aldığınız 2000 civarında.
Ürün kesinlikle güzel. Yazdığım üç model arasından hangisi indirime girerse onu alacağım demiştim SN750 girdi ve aldım. Samsung indirime girseydi Samsung alırdım.
Uyum sıkıntısı yaşamazsınız büyük ihtimalle.
Satıcı Hepsiburada. Aldığınız taktirde sıkıntı yaşamadan size kısa sürede ulaşır diye tahmin ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…