Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende böyle bir sorun olmadı,
Gigabyte'ın sitesinden indirebilir misiniz BIOS'u.
Intel grafik sürücüsünü güncelleştirin ayrıca.
Control Center eski sürümleri gösteriyor bazen.
Hocam bende bu laptopu almayı düşünüyorum siz aldığınızda BİOS güncel mi geldi ve Ram Mhzleri güncellenmiş miydi
Bende böyle bir sorun olmadı,
Gigabyte'ın sitesinden indirebilir misiniz BIOS'u.
Intel grafik sürücüsünü güncelleştirin ayrıca.
Control Center eski sürümleri gösteriyor bazen.
Ve birde windows 10 home orjinal sürüm değil mi ?

Hocam bende bu laptopu almayı düşünüyorum siz aldığınızda BİOS güncel mi geldi ve Ram Mhzleri güncellenmiş miydi

Windows 10 orjinal atbiki de, BIOS FB07 sürümü ile geldi bana yani güncel, Ram Mhzleri güncel mi derken ne demek istediğinizi anlamadım; laptoplarda XMP gibi bir ayar olmuyor zaten ve bu bilgisayarda RAMler 2933Mhz çalışıyor, Intel 10.Nesil işlemci maksimum bu frekansla çalışıyor. Ramler aslında 3200Mhz olmuğu için CL değerleri daha az gibi oluyor Ramlerde bir sıkıntı yok yani.

e
BIOS güncel gelmişti en kötü siteden güncellerseniz. RAM'ler son hızda 10.nesilin izin verdiği kadarıyla.
Orijinal sürüm.

BIOS güncel gelmişti en kötü siteden güncellerseniz. RAM'ler son hızda 10.nesilin izin verdiği kadarıyla.
Orijinal sürüm.
Hocam laptoptan memnun musunuz peki bu fiyata monster öneriyorlar ama emin olamıyorum. Bir şikayet varsa duymak isterim . Birde laptop geldikten sonra format attınız mı ?
Hocam laptoptan memnun musunuz peki bu fiyata monster öneriyorlar ama emin olamıyorum. Bir şikayet varsa duymak isterim . Birde laptoptan geldikten sonra format attınız mı ? Sizede aynı soruyu sormak isterim

@kednye3
@T129Atak Hocamın vereceği cevapları kesinlikle bekleyin, sizi fazlasıyla tatmin edecektir lakin ben önden biraz giriş yapayım.
Şurda deneyimlerimi özet halinde aktarmaya çalıştım. Okumanızı tavsiye ederim.
Buyursunlar : Gigabyte Aorus 15P KC alınır mı?

Yukarıda verdiğim bağlantıyı okuduktan sonra hâli hazırda bulunduğumuz konuyu da iyice bir okuyun derim. Muhtemelen aklınıza takılan her şey cevap bulmuş olur.

Ben geldiği gibi kullanıyorum. W10 HOME.

Merhaba 1 ay önce Gigabyte Aorus 15G XC modelini aldım ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamdan kullanmaya devam ediyorum, ekranın sağ üstünde çıkan Azure al uygulamasının widget kısmını kapatmanın bir yolu var mı acaba? Ben şu ana kadar yapay zekanın çalışmasından memnunum ama o widget in ekranın sol üst köşesinde durması rahatsız ediyor.

Alt Tab yapıp Azure AI'ı kapatabilirsiniz. Arka planda çalışır hala.

Güncelleme:

Hocam laptop geldi. Paneli değiştirdiler. Şimdilik hiçbir sorun yok iGPU modunda 60 Hertz'de ekranın kararma olayı artık yok PC de çizik dahi yok teknik servis elemanına kibarca yalvarmam etkili olmuş

Güncelleme:

Hocam laptop geldi. Paneli değiştirdiler. Şimdilik hiçbir sorun yok iGPU modunda 60 Hertz'de ekranın kararma olayı artık yok PC de çizik dahi yok teknik servis elemanına kibarca yalvarmam etkili olmuş
Sorununuzun sorunsuzca halledilmesine sevindim.
Rica etsem süreci bizlerle paylaşabilir misiniz?
Olur da ileride garantiye işimiz düşerse faydalanabileceğimiz bir içerik olmuş olur. Kısaca nereye başvurduğunuzu , kaç gün sürdüğünü vs. merak ediyorum.

Paneli değiştirdiler. Teknik servis elemanına kibarca yalvarmam etkili olmuş. Cihazı İtopya'ya 5 Ekim'de teslim ettim. Oradan arena bilgisayara gitti. Oradan da servispointe ayın 12'sinde teslim edildi. Teknik servis elemanı Burak bey ile 2 kez görüştükten sonra cihazdaki soruna vakıf oldu 15 Ekim'de panel siparişi geçtiler yurt dışına ama panel çok geç geldi. Sonuç olarak bu ayın 22'sinde bilgisayarı teslim aldım paneli gayet güzel değiştirmişler şimdilik sorun yok eğer sizde bilgisayarı teknik servise gönderip panelini değiştirmek istiyorsanız 6 ay süreniz olduğunu hatırlatmak isterim. Hem bir de en az 40 günlük bir bekleme süresi yaşayabilirsiniz ayrınca sersivpointteki teknik servis elemanına benim sorunumu paylaşarak daha hızlı işlem almalarını sağlayabilirsiniz benim bilgisayarımı tamir eden kişi Burak bey idi.
Bu ürünün garantisi 2 senelik ama bana doa kapsamında sadece ilk 6 ay içerisinde başvurabileceğimi söyledi İtopya yetkilisi. Ürünü alan arkadaşların aklında olsun. Panel, 6 ay içerisinde tekrar arıza veirse ister değişim ister iade hakkım olduğunu söyledi servispoint yetkilisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…