Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz alasına kadar elin Amerikalısı 1 yıldır kullanıyordu
Değiştirirler umarım. Bu Dragon Center'a benziyor daha havalı

Bu ay güncelleme de almadı hadi hayırlısı.
Bir tanıdığım Aero ve Aorus kullanmış, ikisinin de fanın aksının kaydığını söyledi. Alırken aklınızda bulunsun.
Daha bugün açtım cihazın içini, 3-4 saat önce. Fanların aksında orantısızlık kayma vb. yoktu. Hafiften kaysa bile sorun olacağını sanmıyorum.

Yani denk gelme meselesi olabilir, eğer öyle bir sorun var ve yaygınsa dikkatli olmalı.

Yani denk gelme meselesi olabilir, eğer öyle bir sorun var ve yaygınsa dikkatli olmalı.
Bilemiyorum, tanıdığınız cihazın içini yeni mi açtı yoksa ilk başta açmış mıydı? (Farklılığı anlama açısından)
Hava aktarımı için belki tasarımsal olarak böyle yapmışlardır, bu fan sistemi (Winforce Infınıty) Gigabyte'ın 1000/20/30 GPU'lu serilerinde kullanılıyordu ve şikayet göremedim bunla alakalı.
Fanlar bazen fabrikasyon olarak oturtulamıyor ve sürtme oluşuyor o da tak-çıkart yapınca düzeliyor, tek gördüğüm sorun bu.

Bu arada cihazınız hayırlı olsun, varmış herhalde.

Evet geldi teşekkür ederim, IPS glow harici bir sorunla karşılaşmadım Legion’da. İleride RAM’leri Fury Impact alacağım.

Aero ve Aorus ikisini de kullanmış olan arkadaş sanırsam RMA’ya göndermiş ikisini de. Pek detaylı konuşmadık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…