Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cihazın UV ile verebileceği termalleri çok merak ediyorum. Dediğiniz gibi Hybrid değil de sadece Intel GPU olan modu açabilirseniz çok iyi olur. Çok rahat 8-9 saati bulacağını düşünüyorum.
Bana da yardım ederseniz çok sevinirim, maalesef Gigabyte ne bulduysa kilitlemiş. SecureBoot'u bile bulamadım

Sizin UV ayarlarınızı ben de uygulasam sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Asus'un vBIOS'u büyük ihtimalle MUX desteği olmadığından sorun çıkardı. Bugün cihazın içini 3 kere açıp kapamış biri olarak hala Legion 3060 vBIOS'u denemek istiyorum

garanti konusunda yada iade yardımcı olurmı peki
Bilemiyorum. 14 gün koşulsuz iade hakkınız var fakat firmalar bunu pek tınlamayabiliyor. Garanti olarak bu cihazı garantiye gönderen bir kişi olmuştu. Ekranda üretim hatası vardı. Ekranı temin edip değiştirmişlerdi.

Garanti konusunda ya da iade yardımcı olurmı peki çok fazla olumsuz yorum gördümde bir de idaeli ürünleri tamir edip satıyorlamış bilginiz var mı?
Kapalı kutu bandrolü var ürünlerde, sökülünce tekrar yapıştırılamıyor ki anlarsın öyle bir şey olduğunu, mümkün değil kısacası.

Sonuç olarak tavsiye edermisiniz kalitesi nasıldır birdaha gigabyt laptop almayı düşünğr müsünüz
Cihaz gayet kaliteli. Tavsiye ederim. Konuyu komple okumanızı ve konunun içindeki diğer konuları da okumanız yararınıza olacaktır. Alır mıyım? Alırım fakat tabii fiyatı önemli örneğin aynı özellikte bir Legion/MSI GP laptop 2500TL ucuzsa almam. Gigabyte ilk tercihlerimden biri olacaktır her zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…