Aorus 15P KC deneyimim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Klavyesi Türkçe bu arada.

Merhaba,
Elinizde İPS ekranlı bi notebook ultrabook varsa yan yana koyup kıyaslama yaparmısnız foto çekerek.

Cihaz şu anda İtopya'da 15.499 TL ama 4 saati kalmış, buradan duyurayım dedim.

Hocam bir de İtopya'daki görsellerde klavye İngilizce, buna rağmen cihaz size Türkçe klavye ile mi geldi?

Teşekkürler verdim ben sipariş sayenizde gördüm.
Teşekkür ederim. Klavyesi Türkçe bu arada.
Hocam sanırım bu sitede direkt mesaj yok kurulumda driverda bir sıkıntıyla karşılaşırsam size ulaşabileceğim bir hesap var mı dc felan?

Türkçe klavye ile geldi
Teşekkürler verdim ben sipariş sayenizde gördüm.

Hocam sanırım bu sitede direkt mesaj yok kurulumda driverda bir sıkıntıyla karşılaşırsam size ulaşabileceğim bir hesap var mı dc felan?
Driver'lar kurulu geliyor hocam. Aorus Control Center üzerinden driverları otomatik güncelleyebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken Bios güncellemesi ve ResizableBar.exe. dosyasını Aorus'un sitesinden indirmek.
Hayırlı olsun. Buradan ulaşabilirsiniz hocam.
Tahmin ettim sizin aldığınızı stok adedi 24'ten 23'e düştü ve yorumumu beğenmişsiniz Bende aldım umarım bir sıkıntı yaşamayız hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Merhaba,
Elinizde İPS ekranlı bi notebook ultrabook varsa yan yana koyup kıyaslama yaparmısnız foto çekerek.
Soldaki Acer Nitro 5 2018 kasa.

Son düzenleme:
Teşekkürler aorusta renk daha canlı. Bu markayı araştırdım. Video ve grafik işi için aero oyun için aorus die ikiye bölmüşler. Şimdi sorun şu. Aero oled kullanıo ama 60 hz ye kitli. Aorusta yüksek hz var ama fullhd. Ben isterimki en az 2k ve 144 hz olsun. Yani ikisinin ortası. Maalesef gigabayte böle bi stratejiye gitmiş. Esasında bunu çoğu marka böle yaptı. Sanki herkes e sportsa progamer. Salakça. Birkaç markada benim dedimi yaptı. Onlarda fazla satılıo şu an zaten.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…